Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Daniela Brzobohatá slaví 45. narozeniny: Jak se znamení Střelce podepsalo na jejím vkusu?

12. prosince 2023 | 12:20

Moderátorka Daniela Brzobohatá, rozená Písařovicová, slaví 45. narozeniny, a to dvanáctý den v měsíci, který odráží bystrost, mnohostranný talent i přátelský a velmi komunikativní charakter. Navíc je narozena ve znamení Střelce, což jde s tímto dnem narození ruku v ruce. Jak její osobnost reflektuje její módní styl?

Znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili, nepochybně určuje naši povahu. Určuje to, jak smýšlíme, jakým stylem komunikujeme, a to nejen verbálně, ale i nonverbálně – prostřednictvím vlastního, osobitého vkusu. Protože právě styl je dílčí část skládačky v našem celkovém charakteru.

Video: Manželé Brzobohatí spolu na jevišti! Kdo je nervózní z přítomnosti druhého a čí tchyně lépe vaří?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Střelkyně: Empatické ženy s obratnou komunikativností

Období od 23. listopadu do 21. prosince patří zrozencům Střelce, znamení, ve kterém se narodila i půvabná Daniela Brzobohatá. Střelkyně jsou velmi činorodé a veselé ženy, které mají citelnou schopnost empatie a otevřenosti světu. Poutají na sebe pozornost svou obratnou komunikativností, převálcují ostatní svým vtipem, argumenty i logikou. Vedle nebývalé výřečnosti jsou nepřehlédnutelné i svým zevnějškem, který září na hony daleko poutavými radostnými barvami i zajímavými vzory. Extravagantní stránku ve společnosti však na straně druhé střídá praktičnost, a ač mají sklon k výrazným barvám i trendům, v celku looku je vzhled cílen na nadčasovost, minimalismus a zejména pohodlí. Jaké jsou tedy hlavní pilíře šatníku Daniely Brzobohaté, které vyjadřují symboliku jejího znamení, ale i dvanáctého dne měsíce?

Módní základy

Primárním základem šatníku Střelkyně jsou bezesporu dobře padnoucí džíny. Za pomoci nich totiž vykouzlí nespočet různorodých outfitů pro své mnohočetné volnočasové aktivity. Zejména je doprovázejí svetříky, unitární topy i roláky. S nestárnoucími džínami ale tvoří sofistikované looky i košile. A právě košile mají taktéž čestné místo v jejím stylu, především pak košilový střih šatů.

Do města i do přírody

Ačkoliv nadčasovost hraje prim i v jejích svrchnících, protože Daniela obléká minimalistické zimní kabáty i evergreenové trenčkoty v nevyčnívajících barvách, s oblibou obléká i trendy huňaté kabátky a praktické péřové bundy, respektive dlouhé vesty, které lze vynést do práce i do přírody.

Kamarád na cesty

Žena ve znamení Střelce se neobejde bez batohu, který jí je skvělým společníkem na nejrůznějších cestách po českých luzích a hájích, ale i v cizokrajných končinách nebo jen na cestě do práce. Vybírá si batoh tak, aby byl použitelný do městské džungle i do přírody. Proto nikdy nezklamou atributy jako tmavší barva, odolný materiál, ale i efektní trendy prvky, jako jsou kupříkladu kožené detaily.  

Posedlost barvami

Hýří optimismem i vtipem. Proto jsou pro ženy ve znamení Střelce typické barvy. Především pastelové spektrum barev, jako jsou tyrkysová, světle růžová, šeříková, modrá i žlutá. Nebojí se ale ani červené nebo odstínů oranžové či olivové. Černá pak tuto barevnost sráží na snesitelnou úroveň.

Na styl Daniely Brzobohaté se podívejte v galerii. 

Autor: Žaneta Podlahová