Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Novomanželé Agáta Hanychová a Miroslav Dopita: Jak se k sobě hodí podle horoskopu? Známe i tajemství prstýnku

29. prosince 2023 | 19:15

Influencerka Agáta Hanychová si pro nás na závěr roku připravila velké překvapení. Dnes se totiž provdala za svou staronovou lásku Miroslava Dopitu, s kterým má syna Kryšpína (12). Jakou šanci má jejich manželství podle hvězd?

Sportovec navlékl Agátě zásnubní prsten už podruhé. Poprvé to bylo v roce 2012 a zdobil ho diamant. Štěstí jim ale nepřinesl, protože ke svatbě nedošlo a místo toho se pár rozešel. Tentokrát svůj výběr Miroslav Dopita konzultoval se synem Kryšpínem a místo diamantu zvolil jiný cenný drahokam. „Safír je kámen dvou znamení. Býka a Panny. Já jsem Panna, Agáta je Býk. Když si o něm přečtete, co znamená, tak je tam trošku schované to, co nás dalo dohromady. Pokora k životu a tak,“ prozradil Miroslav Dopita magazínu eXtra.cz.

VIDEO: Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost.

Video se připravuje ...

Co safír na prstenu znamená?

Především věrnost a pravdu, a je tak ideální pro pár, který chce vyjádřit vzájemnou oddanost a lásku. Také je to kámen moudrosti a čistoty myšlenek. Uvádí do souladu mysl a posiluje tělo, přičemž především působí blahodárně na oči a oběhový systém. Náleží znamením Panny, Býka a také Kozoroha. Dokáže ale zklidnit dobrodružného Střelce a Vodnáře a věčně váhavým Vahám přináší klid. Většinou má tmavě modrou barvu jako vodní hladina, sehnat ho ale můžeme také v růžové či žluté a zelené barvě.

Safír je u zásnubních prstýnků oblíbený.
Autor: iStock

Jak se k sobě hodí Panna a Býk?

Zatímco Agáta se narodila v dubnu, ve znamení Býka, Dopita se narodil v září, kterému náleží znamení pragmatické Panny. Obě znamení jsou zemská a spolu vytvářejí perfektní kombinaci. Jsou jeden pro druhého jako stvořeni a společně můžou žít v harmonickém vztahu, po kterém oba touží. Pokud si vyjdou vstříc, může z toho být láska na celý život, která oběma přinese štěstí a naplnění. Obě jejich znamení jsou totiž velmi praktická a spojuje je vztah k materiálnímu světu. Jejich priority se tak většinou shodují. Domácí a rodinné zázemí je pro oba nesmírně důležité, a proto o něj pečují s láskou. Vždy je u nich doma čisto a pořádek a rádi se obklopují hezkými věcmi. Také platí, že u nich láska prochází žaludkem a na dobrém jídle si velmi zakládají. Spojení Merkuru a Venuše zase nahrává vzájemné komunikaci, takže málokdy mezi nimi dochází k hádkám a konfliktům. Spíš než vášeň v jejich intimním životě převažují romantika a něha.

Autor: Štěpánka Bínová