Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Módní triky, které vám změní život: Díky nim vám to bude slušet více a nezaplatíte ani korunu!

  • Módní triky, které vám změní život: Díky nim vám to bude slušet více a nezaplatíte ani korunu!
    2. srpna 2023 | 06:00

    Dokonalý look nemusí nutně znamenat nákupní honbu za zbrusu novými kousky z nejnovějších kolekcí, které diktují aktuální trendy. Kouzlo a základ úspěchu tkví ve vašem stylu, který se za peníze koupit nedá. Vytřibte svou módní prezentaci ještě více s triky z Instagramu, díky nimž vám to bude více slušet, a navíc ušetříte za nová oblečení – stejně tak jako za úpravu oblečení. Naše oblíbené fígle vám totiž zúží kalhoty, ozvláštní stávající top nebo schovají nevzhledná ramínka při nošení vašich oblíbených tílek. Račte se inspirovat módní lekcí v pár krocích!

  • Docela jiný top

    Chybí vašemu looku invence stylu s jistou kapkou šmrncu? Ozvláštněte svůj oblíbený jednoduchý top perlovým či řetízkovým náhrdelníkem, které má čestné místo ve vaší šperkovnici. Stačí, když sundáte ramínka a provlečete je oblíbeným šperkem. Ten pak zapnete na krku tak, jak jste zvyklá. Voilà, minimalistické tílko s širokými ramínky se tak v cuku letu přemění na halter top hodný luxusního večírku či společenské události. Doplňte ho širokými palazzo kalhotami s vysokým pasem, blazerem a sandálky na podpatku či lodičkami s ostrou špičkou a zabodujete i v prostorách kanceláře.

    Pokud vás už omrzela přílišná jednoduchost vašeho trička véčkového výstřihu, dodejte mu exkluzivitu malým saténovým šátkem. Provlečte ho vpředu prostředkem vertikálním směrem a šátek uvažte na jeden uzel. Zadní dolní část trička svažte gumičkou a schovejte dovnitř. Z volného trička se tak vytvoří cool top srdíčkového střihu, který bude tvořit dokonalou symbiózu s oversized sakem a širokými elegantními šortkami s vysokým pasem.

    A jak na asymetrický střih topu, který opticky protahuje, a tedy zeštíhluje postavu? Pokud vlastníte tílko v podobě body s dolním zapínáním na cvočky, zkuste ho obléknout opačným směrem. Tedy dolní díl si zapnete na jednom rameni. Svůj look tak povýšíte o level výše!

  • Zúžení kalhot či kraťasů

    Jste mrzutá z toho, že vám neustále padají kalhoty či vám odstávají džíny, a nemáte čas ani peníze dojít ke švadleně, či si dokonce kvůli této maličkosti chcete rovnou koupit nové oblíbenkyně? Vše spraví jeden větší spínací špendlík, pokud vaše kalhoty nebo šortky disponují zapínáním na háček. Špendlík propíchněte v oblasti zapínání z vnitřní části tak, aby se na té vnější vytvořil malý úchyt. Za ten pak jednoduše zaháknete háček.

    Jestli mají vaše kalhoty a džíny zapínání na klasické knoflíky a zip, k zúžení využijte malý šátek, který provléknete zezadu skrz poutka. Oba dva cípy pak svažte k sobě. Na přesný postup se podívejte v našem šátkovém speciálu:

    Video se připravuje ...
    Nejlepší pomocník: 5 způsobů, jak nosit šátek • VIDEO: Videohub/Kristýna Juřicová

  • Když silueta dostane tvar

    Koupila jste si splývavé šaty rovného střihu, ale nakonec se v nich cítíte poněkud utopená? Dodejte své postavě ženské křivky pomocí dvou pomůcek. A to prostřednictvím velké kruhové náušnice či kovového náramku spolu s gumičkou. Kruhový tvar umístěte zepředu lehce ke straně v oblasti pasu a zespoda ho připevněte gumičkou. Tento trik efektně zeštíhlí siluetu a zároveň nařasí vaše pohodlné šaty.

  • Šik košile

    Košili lze ozvláštnit několika způsoby. Stačí ji ale jen zapnout jinak. Zapněte ji na knoflíčky do zhruba poloviny a dva cípy dvakrát překřižte. Pak je zandejte do košile z každé strany a rázem z ní vytvoříte cropped střih, který zvýrazní váš pas. Jak ještě povýšit docela obyčejnou košili na luxusní oděv, se dočtete v našem článku zde:

  • Bez nevzhledných ramínek

    Nevzhledná ramínka od podprsenky vyčnívající z vašeho oblíbeného topu je věčné letní téma. Pokud je nemáte sundavací či si je nechcete sundávat vzhledem k podpoře poprsí, naučíme vás je v pár krocích podle střihu tílek efektně schovat. U tílek s širokými ramínky blíže k sobě je ideální ramínka od podprsenky zezadu k sobě připnout připínáčkem. Rázem se tak zúží ke středu a nebudou vyčnívat. Pokud máte ráda lodičkový výstřih topů, ramínka sundejte dolů, jednou překřižte těsně pod podpaždím a navlékněte na ruce. A co u halter topů? Ramínka od podprsenky ze zadní části odepněte a připněte k sobě. Vytvoříte tak jedno obloukové velké ramínko, které navléknete za krk.

    Trendy outfit za výhodnou cenu pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

    Na video návody se podívejte zde:

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  trendy, móda, letní trendy 2023
Diskuse ke článku
.