Čtvrtek 20. června 2024
Svátek slaví Květa, zítra Alois
Polojasno 26°C

Stylistka Veroniky Kašákové o ní říká, že je nudná! Co je v jejím šatníku na škodu?

Video se připravuje ...
V šatníku slavných: Veronika Kašáková
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
13. června 2024 | 05:00

V šatníku slavných. Pořad, který představuje nejen styl z řad významných dam i pánů tamní společnosti, odkryje mimo jiné i poklady z designérské scény. Dnes nám představí svůj styl modelka a finalistka České Miss 2014 Veronika Sovadina Kašáková, která je rovněž zakladatelkou Nadačního fondu Veroniky Kašákové, který pomáhá dětem z dětských domovů. Především je však mámou, kdy je kvalita a pohodlí pro ni jednoznačnou doménou. Proto nás přivítala v showroomu značky Anamé, pro kterou jsou prvotřídní materiály společným ekvivalentem.

Nuda praktické mámy aneb Kapsulový šatník

Půvabná modelka o sobě říká, že je v módě tak trošku nudná, a že nad volbou denních modelů příliš nepřemýšlí: „Chybí mi v šatníku ta barevnost. Moje stylistka se zmínila, že bych se mohla více snažit, a tak jsem se opravdu zaměřila na tu skříň a vyfotila jsem jí ta bílá trička a černá, a vlastně fakt nemám žádný barevný tričko,“ nechala se slyšet Veronika Kašáková.

„Nuda“, se kterou ji spojuje stylistka, ale i ona sama, je však zároveň pro Veroniku, jakožto praktickou mámu, sázkou na jistotu. Černé modely v minimalistickém vzhledu a nadčasových střizích, které lze s lehkostí kombinovat se zbytkem základů šatní skříně, totiž tvoří kapsulový šatník.

Jednoduchost stylu pochválila i renomovaná stylistka Irena Vokrojová, která pořad doprovází svým odborným komentářem: „Veroniky styl je velmi nadčasový a přitom trendy, protože oversized střihy podporují její postavu a vycházejí z aktuálního, velmi trendy kapsulového šatníku, kde kombinuje neutrální odstíny,“ dodala stylistka.

Veronika & udržitelnost

Kapsulový šatník, který je v módní terminologii skloňovaný všemi pády, je tedy klíčem k udržitelnosti. Veronika tak podporuje značky s touto psychologií, které jsou šetrné k přírodě. Mezi její favority patří kupříkladu značka On the Boat, pod níž vystupuje designérka Jana Horejšová. Její brand funguje na dvou principech, a to na certifikovaných organických kolekcích, ale také upcyclingu, na kterém se návrhářka dokáže opravdu vyřádit. Dává totiž druhou šanci obnošenému, ale výsadně kvalitnímu oblečení ze second handů a přešívá je v luxusní kousky. Veronika si obzvláště oblíbila saka s ramenními vycpávkami od této značky.

V jejím šatníku má ale také če(s)tné zastoupení značka Anamé, za kterou stojí zakladatelka a návrhářka Andrea Eichingerová. Charakteristické pro značku jsou především lukrativní hedvábné šaty, ale i mohérové svetry v nejrůznější paletě barev. Vedle neutrálních odstínů, které má Veronika v šatníku, se přece jenom tak objevují tyto kvalitní barevné úplety, ale i šaty, které jsou na léto mimo jiné skvělou volbou.

Cennost s příběhem

A co je absolutní módní „nej“ Veroniky Kašákové? „Je to peněženka, která je luxusní, je to drahá značka a dostala jsem ji od svého manžela za porod. Dal mi ji krásným způsobem, nechal mi ji v kolébce a bylo tam 'Za nejhezčí dárek, co ty jsi věnovala mně'. A musím podotknout, že můj muž za tyhle věci neutrácí, takže to byl jeho nadstandard a moc si toho vážím,“ popsala svoji největší cennost, peněženku brandu Louis Vuitton.

Co dalšího prozradila o svém stylu, jaký outfit doporučuje na léto, nebo ve kterém se budete vyjímat třeba na kolonádě v srdci Karlových Varů? Na to se podívejte ve videopořadu V šatníku slavných v úvodu článku.

Stylový outfit za výhodnou cenu pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Předchozí díl s Vlastinou Svátkovou najdete zde:

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová