Pátek 21. června 2024
Svátek slaví Alois, zítra Pavla
Polojasno 26°C

Stylový týden: Herečka Alena Doláková bodovala šaty za 1300, Andrea Bezděková oblékla těhotenský model

  • Stylový týden: Herečka Alena Doláková bodovala šaty za 1300, Andrea Bezděková oblékla těhotenský model
    11. června 2024 | 05:01

    Nadcházející počasí predikuje letní sezonu, kdy si konečně budeme moct užít své oblíbené šaty a necháme je vyniknout v celé jejich kráse. Ani na společenské události je nebudeme muset schovávat pod nejrůznější svrchníky. Pokud ale chcete svůj módní ansámbl rozšířit o další zajímavé modely, račte se inspirovat známými kráskami nejen naší scény. Které denní, ale i večerní kousky se nám dostaly do hledáčku tentokrát? Pohodlně se usaďte, módní zúčtování právě začíná.

  • Alena Doláková

    Francouzská kosmetická značka Codage se dočkala svého uvedení v pražské prodejně INFOKRÁSA. Událost si nenechala ujít řada půvabných žen v čele s herečkou Alenou Dolákovou, která se na eventu zcela vyjímala zvoleným lookem. Zároveň však potvrzuje, že vytříbený styl není známkou pouze luxusních, a tedy drahých značek, a naleštěného vzhledu lze dosáhnout i za pomoci základních nadčasových kousků z běžně dostupných řetězců. Jak totiž půvabná zrzka exkluzivně pro Blesk pro ženy prozradila, šaty si koupila na nedávné dovolené v Barceloně ve španělském řetězci Zara. Zároveň ale vysvětlila, že to byl nákup po dlouhé době a za oblečení spíše neutrácí: „Za tento rok jsem za oblečení utratila 600 Kč v H&M a pak jsem viděla tyto šaty a sako v Barceloně,“ dodala herečka.

    Přiléhavý střih šatů kopírující siluetu a hranatý výstřih s efektním šněrováním v dekoltu lichotily její postavě. Hlavní módní atribut pak zkombinovala s doplňky tón v tónu a vsadila tak na monochromatickou tonalitu. Šaty tak vytvořily dokonalou symbiózu se zlatými sandálky na podpatku značky Baťa, jež má herečka ve svém botníku šest let, ale i trendy perlovým náhrdelníkem s detailem zlatého motýlka. Pomyslnou třešničkou však byla nadčasová, kvalitní večerní kabelka, která vybalancovala zbytek looku. Kousek totiž pochází z luxusního brandu Louis Vuitton, Alena jej dostala k jubilejním třicátým narozeninám a často a ráda ho nosí.

  • Andrea Bezděková

    Modelka Andrea Bezděková podpořila třetí ročník festivalu Blesk tlapky, který se konal na pražském Vypichu. Pro tuto příležitost zvolila velmi uvolněný denní look opřený o nadmíru pohodlné šaty značky Wildmoon. Ta je mimo jiné unikátním konceptem dalších brandů, které apelují na udržitelné materiály a fair výrobní podmínky. Modely se zajímavým designem jsou určené převážně pro moderní mámy, ale i jejich ratolesti. I šaty s délkou ke kolenům, které vynesla půvabná modelka, jsou svým oversize stylem určené pro těhotenské bříško, přední vázačka v dekoltu na mašličky pak umožňuje kojení.

    Tento objemný střih s balonovými rukávy, předními mašličkami a v seersucker provedení (tkanina se zvrásněnými pruhy, pozn. red.) je obecně na vrcholu trendů, a Andrea tak potvrdila, že se v módních vodách pohybuje zcela přirozeně. Šaty pak příznačně doplnila bílými teniskami v minimalistických liniích. Svěží model do letních dní!

  • Elizabeth Kopecká

    Další vydařený look na denní nošení, který však lze využít i na večerní události, předvedla zpěvačka Elizabeth Kopecká. Na představení letní kolekce značky Calzedonia dorazila v lesklých šatech midi délky, které dominovaly nejen svými metalickými odlesky, ale i hlubokým výstřihem. Stylisticky tyto na dálku elegantní šaty vybalancovala černými sandálky na šněrování, které budou letošní léto dominovat světu obuvi.

  • Marie Renčová Kružíková

    Neochudíme vás ani o večerní verze šatů. O tu nejkrásnější róbu z minulého týdne se postarala herečka Marie Renčová Kružíková. Vynesla ji při příležitosti premiéry nové české romantické komedie Láska na zakázku.

    O styling se postarala renomovaná návrhářka a stylistka Kamila Vodochodská. „Děkuji, že jsi dala modelu tu pravou energii, která ho rozzářila naplno. A myslím, že celkový styling se nám vyvedl na jednotku,“ radovala se na Instagramu designérka a nemůžeme jinak než souhlasit. Něžný lila model byl výjimečný díky kaskádové volánové sukni a hravé asymetrii v horní části, která byla navíc ozvláštněna mašlí na pravém rameni. Romantická a velmi ženská nálada se vtiskla i do doplňků, tedy do stříbrných sandálků na podpatku a úchvatné třpytivé kabelky do ruky.

    Jak barvy působí na naši psychiku? To se dozvíte v následujícím rozhovoru s Kamilou Vodochodskou: 

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Rebel Wilson

    Neochudíme vás ani o módu ze zahraničí. Do našeho hledáčku se dostala australská herečka a komička Rebel Wilson, která nás uchvátila puntíkovanými šaty s bílým podkladem. Prvky jako maxi délka, textilní opasek, vzdušné dlouhé rukávy a spadlá vázačka kolem krku lichotily její siluetě. Šaty jsou navíc z trendy průsvitné látky, která dodala modelu jistý šmrnc. O ten se taktéž postarala červená kabelka se zlatým řemínkem aneb trefné stylistické osvěžení závěrem!

    Stylové šaty za výhodné ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  trendy, móda
Diskuse ke článku
.