Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Fotografie
1. července 2019 | 06:00

V létě na ulicích nejčastěji vídáme krásné šaty a sukně, někdy nás ale popadne nálada na něco jiného. Kraťasů se nemusíte bát! Stačí jen vědět, které si pořídit a jak je nosit!

Když se řekne kraťasy, máte na výběr možná víc modelů, než byste si myslela. Nejčastěji si představíte denimové kraťásky. Ale ve vašich možnostech mohou být i plátěné kousky, kraťasy s vysokým pasem, nejrůznější délky a letošní velký trend je  střih paperbag, který sluší všem postavám.

5022241:gallery:true:true

Budete se možná divit, ale některé šortky se hodí i do práce. Samozřejmě zapomeňte na denimové kraťasy, v tomto případě sáhněte právě po plátěných. V některých obchodech je seženete v kompletu i se sakem.

5022271:gallery:true:true

Prohlédněte si další outfity v naší fotogalerii:

Kraťasů se nemusíte bát ani tehdy, když máte o několik kil navíc. Stačí se zaměřit na ty delší kousky. Na kraťoučké verze raději zapomeňte, ty se nehodí ani pro mladé a štíhlé ženy, protože vykukující zadeček působí vulgárně.

I takto skvěle mohou vypadat kraťasy na silnější majitelce. Volnější vršek se k takovým kraťasům hodí mnohem více, méně upnutý top klidně zastrčte dovnitř. Top na tělo si ke kraťasům mohou dovolit spíše štíhlejší ženy, protože tento top ukáže každý faldík.

5022273:gallery:true:true

Pokud si na kraťasy přece jen netroufáte, vyzkoušejte široké kalhoty, třeba takové culottes, které jsou přece jen kratší, ale odhalí jen kotník a kousek lýtka.

Autor: Markéta Tošnarová