Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ty nejlepší outfity, ve kterých strávíte celé léto: Potěší holky krev a mlíko i ženy 50+ a 60+

  • Ty nejlepší outfity, ve kterých strávíte celé léto: Potěší holky krev a mlíko i ženy 50 a 60+
    17. června 2023 | 06:00

    Ačkoliv léto oficiálně ještě neodstartovalo, příznivé teploty i dlouhé dny nás na něj zcela navnadily. A s ním i na dovolenkový mood, který čeká brzy bezesporu každou z nás. S jakými stylovými looky, které netratí na pohodlí, strávíte nejen svou vysněnou dovolenou, ale i celé léto?

    Nechte se unést inspirací z Instagramu, která potěší ženy bez ohledu na věk i tělesné proporce, uchlácholí vyznavačky minimalismu i módní extrovertky. Tak jaké modely nesundáte až do počátku podzimu?

  • Košile na jiný způsob

    Volná letní košile oversized střihu nepatří mezi novinky, ale stálice šatníku. Avšak z tohoto primárního základu lze vykřesat mnoho, zejména v letních měsících. V současně diktujícím stylingu se totiž uchytila jako druhotný oděv, který zpodobňuje doplňující vrstvu krátkých topů a tílek. Konečný styling je podržen širokými elegantními palazzo kalhotami, midi sukněmi s rozparky či sofistikovanými bermudami. Košili jako doplňující vrstvu ocení i ženy, které chtějí zakrýt problematické partie.

    Které letní kalhoty budou slušet S i XL postavě? Na to se podívejte ve videu: 

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videohub

  • V hlavní roli len

    Len – i přes jeho největší prohřešek, tedy mačkavost, ho rok co rok po čas parných dní milujeme. Je totiž geniální ve své antibakteriální podstatě i termoregulaci, a tak nám v těch největších vedrech poskytne trochu té chladivé útěchy. Navíc vypadá tolik jemně, decentně a neskutečně stylově! Snovou kombinaci zajistíte spolu s širokými šortkami a vzdušnou košilí nebo za pomoci oblekové vestičky a elegantních kalhot. Tento módní koktejl totiž zajistí letní variantu kancelářského obleku.

  • Zaháčkují si vás

    Pokud milujete úpletové šaty, máme pro vás dobrou zprávu. Neodzvoní jim totiž ani v letních měsících! Přichází totiž jejich vzdušnější varianta v podobě háčkovaných modelů, které mohou posloužit jako plážový přehoz přes plavky, s menšími očky ale budou tvořit regulérní součást sexy městské garderoby. Jestli se vám ale přece jen líbí šaty s o dost výraznější perforací, cool kombo bude tvořit se spodními upnutými šaty unitární barvy. Obout k nim můžete kožené žabky, sandálky na podpatku, ale i balerínky s ostrou špičkou.

  • Barbie estetika

    Růžová hýbe současnou módou, za což vděčíme kralujícímu barbiecore trendu. To, že estetika Barbie se může protkat s čirou noblesou, potvrdily nedávno členky královských rodin – princezna Kate, ale i španělská královna Letizia. Více o tomto trendu se dočtete v našem článku zde:

    A jak ještě zařadit růžovou do všedních dní nejen po vzoru aristokratek? Vizuální působivosti docílíte kombinací růžového topu čistých linií spolu s denimovou maxi sukní nebo jen s růžovými babydoll šaty. Tento sladký barevný tón lze navíc s lehkostí kombinovat s diametrálně odlišnými odstíny. Třeba se zelenou, modrou, žlutou, ale i červenou a oranžovou.

  • Na maximum

    Maxi sukně zažívají letošní sezonu žně. A to v již představené denimové verzi, ale i ve vzdušnějších alternacích. Dlouhé hedvábné, ale i bavlněné sukni budou slušet oversized tričko a minimalistické sandálky či tenisky. Tento look na dovolené ze sebe jen tak nesundáte!

  • Příval energie

    Nic nás nenakopne do dalšího pracovního dne více než saturované barvy, které na sebe oblékneme. Pestré, optimistické barvy mají totiž psychologickou moc brnkat na struny naší nálady. A pokud ji chcete nastartovat hned po ránu, oblékněte módní koktejl oranžové se žlutou po vzoru 58leté influencerky Grece Ghanem. Na výraznou paletu barev by totiž měly dbát především ženy starších ročníků, vžene jim do tváře jistou dávku mladistvosti.

    Stylový outfit pro všechny typy postav pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  letní trendy 2023, trendy, móda
Diskuse ke článku
.