Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jste dost odvážná? Zkuste ty nejvíc rajcovní plavky této sezony!

13. června 2023 | 06:00

Cítíte to? Sluneční paprsky získávají na své intenzitě, dny se prodlužují a svět se začíná vracet do normálu. Svoboda, konečně! Už pokukujeme po zahraničních destinacích a nemůžeme se dočkat, až vytáhneme kufry z útrob našich skříní a začneme balit na dovolenou! Jaké plavky si ale zabalit s sebou?

Pokud chcete zakrýt své nedostatky, zvolte dvoudílné plavky s vysokým pasem nebo jednodílné se smyslnými průstřihy či bez nich. Máme pro vás dobrou zprávu: prokážou vám totiž dvojí službu. Nejenže zakryjí problematické partie, ale i vám dodají jistou dávku sex-appealu. O tom věděly už hvězdy 50. let jako Marilyn Monroe, která plavkové kalhotky s vysokým pasem nosila s oblibou, jelikož jí opticky prodlužovaly postavu a zvýraznily ženské křivky. V retro plavkách našly tak zalíbení nejen štíhlé dámy, ale i boubelky.

Tip na video: Jak nosit plavky k běžnému outfitu?

Video se připravuje ...
Jak nosit plavky v běžném outfitu • VIDEO: Martin Mol

Jaké další plavky budou baculkám zatraceně slušet? To se dočtete v našem článku:

Dávku sex-appealu však můžete zintenzivnit žhavými trendy letošního léta. A to doslova! Tyhle plavky totiž nejsou pro žádné stydlivky, ale pro odvážné ženy, které se nebojí zvídavých a dlouhých pohledů. Mezi takové patří modelka Emily Ratajkowski, která je známá svými polonahými snímky a nezastavila se ani po porodu svého prvorozeného synka Sylvestera. O jakých plavkách je tu ale řeč?

O dvoudílných, velmi odvážných bikinách s jistou dávkou drzosti. Jejich horní díl je doplněn o zavazování kolem pasu a kalhotky jsou více než titěrné. Emily se nebojí tyto smyslné plavky zařadit do denního looku – spolu se sakem a kalhotami. 

Trendy 2023

O něco méně odvážné jsou pak bikiny s kosticemi kopírujícími poprsí a s košíčky ve tvaru balcony, které jsou vhodné pro menší a středně velká poprsí, protože je podpírají směrem nahoru. Upoutat pozornost však můžete i se zvířecími vzory, třpytivým štrasem, plavkami s asymetrickým střihem nebo se svítivými pozitivními barvami, jako jsou limetková zelená, oranžová, křiklavě fialová, růžová či žlutá. Neméně smyslnými plavkami tohoto léta budou i ty v černé barvě. Avšak nebudou zavánět ani sebemenší fádností. Letošní modely jsou totiž ozvláštněné třásněmi, 3D květinami či pořádně sexy průstřihy. 

Stylové plavky na nadcházející sezonu pořídíte za výhodnou cenu na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Podívejte se do naší fotogalerie na nejodvážnější plavky letošní parné sezony! Troufla byste si?

Autor: Žaneta Podlahová