Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl můžete mít i v 50! Inspirujte se blogerkou, která svůj věk umí nosit

5. března 2023 | 06:00

Že po padesátce nemůže být móda hravá, odvážná a sexy? Z omylu vás rychle vyvede Luisa Dunn, která si rozhodně neupírá módní kousky jenom kvůli tomu, že její věk už překročil hranici padesátky. Její styl oblékání vás přesvědčí o tom, že otřepaná fráze "věk je jenom číslo" v jejím případě rozhodně platí. A může platit i u vás!

Dvaapadesátiletá Luisa pracuje jako modelka a fotografka, ale hlavně je její velkou vášní móda, pro kterou má neskutečný cit. Před třemi lety pronikla do tajů sociálních sítí. Zde denně zveřejňuje své modely a její koncept Fashion Over 50 – neboli móda po padesátce – se stal naprostým hitem.

VIDEO: Jaké šaty poletí v roce 2023?

Video se připravuje ...
Jaké šaty poletí v roce 2023 • VIDEO: Videohub

Luisa se řídí heslem o tom, že by ženy neměly brát svůj věk tak vážně a měly by nosit to, v čem se cítí dobře. Její modely jsou plné barev a vzorů, jsou trendy, hravé a sexy. "Miluju barvy. Vyhledávám je, jak nejvíc můžu. Míchám různé vzory, materiály, staré a nové oblečení, elegantní a ležérní. Oblékám se podle nálady," říká Luisa. Nadšení pro módu jí vyneslo početnou základnu fanoušků – na Instagramu Luisu sleduje skoro půl milionu obdivovatelů, na TikToku její videa miluje přes 200 tisíc sledujících.

Důkazem, že Luisa přijala svůj věk, který však nepovažuje za překážku, je také skutečnost, že si již několik let nebarví vlasy, a nechává tak vyniknout šediny.  "Jednoho dne jsem si zkrátka uvědomila, že mi už dávno nedělá radost zakrývání šedin. Vlasy jsem si musela barvit co čtrnáct dní a začalo mě to otravovat," vypráví. Šediny však Luise na půvabu rozhodně neubraly, a naopak ji dělají ještě zajímavější.

Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se na její nejpovedenější outfity. Který se vám líbí nejvíce?

Trendy kousky pro všechny věkové kategorie vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová