Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Béžový kostým podle celebrit: Eliška Bučková ho vynesla se sexy prvkem! A co ostatní?

17. května 2023 | 06:00

Na nedávném křtu nové knihy nesoucí název Kdyby se sešly tři známé krásky v obdobném béžovém kompletu. Ačkoliv u některých kostýmek světlého tónu sestával ze separé saka a příslušných kalhot, vyzníval v celistvé, oku lahodící symbióze. Každá z nich ho však pojala úplně jinak. Jak ho zkombinovaly modelka a zpěvačka Eliška Bučková, herečka Nela Boudová a spisovatelka Irena Obermannová?

Spisovatelka Simona Votyová ve spoluautorství se svou dcerou Sabinou vydala novou knihu Kdyby. Publikace je inspirována skutečným příběhem, konkrétně tím Sabininým, a rozhodně nenese odlehčenou tematiku, nýbrž odráží traumatický zážitek. Autorka se stala totiž obětí napadení a pokusu o znásilnění.

„Jedno rozhodnutí, jedna dívka, dva různé příběhy. Kdyby na tu párty nešla, mohlo by být všechno jinak. Jenže Nela tam šla a teď stojí před zásadním rozhodnutím, jak naložit s tím, co se na večírku přihodilo. Jedno je ale jisté – nic už nebude jako dřív. Je znásilněná. A těhotná,“ zní úryvek z knihy publikované nakladatelstvím Bourdon.

Slavnostní křest, který se konal na pražském Výstavišti Holešovice, podpořily známé krásky. Konkrétně zpěvačka a modelka Eliška Bučková, spisovatelka Irena Obermannová a herečka Nela Boudová. Všechny tři se příznačně sladily v béžových kompletech, jimiž ladily s obalem zbrusu nové knihy. A jak společný módní statement každá z nich oblékla?

Tip na video: Jaká saka sluší boubelkám i štíhlým ženám? Na to se podívejte v pořadu Souboj velikostí S vs. XL!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: BPŽ/Petr Němeček

Irena Obermannová: Důraz na detail

Spisovatelka projmuté sako zvolila k béžovým kalhotám 7/8 délky s mini rozparky na lemech nohavic. Zpod jarního svrchníku vyčníval černý top s vysokým stojáčkem a efektním průstřihem. Atributy jako decentní líčení, vlasy svázané do drdolu a černé oxfordky s vyvýšenou platformou dodávaly celkovému vzhledu podtón pánského šmrncu.

Eliška Bučková: Smyslná variace

Oproti tomu zvolila Eliška zcela odlišný styling. Vzhledem ke krajkovému topu s hlubokým výstřihem připomínajícímu prádlové body vyznívaly separátní lněné kalhoty a sako v prodloužené délce velice smyslně. Celkový outfit pak doplnila minimalistickými teniskami, které by v této sezoně neměly chybět v žádném botníku.

Nela Boudová: Nadčasová klasika

Slavnou trojici uzavírá herečka Nela Boudová, která světlý komplet doplnila nadčasovým topem s modrými pruhy na bílém základu. Evergreenový bretaňský vzor šel pak tematicky ruku v ruce s proplétanými sandálky.

Inspiroval vás outfit celebrit? Elegantní kostým pořídíte za výhodnou cenu na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na fotografie ze slavnostního křtu se podívejte v naší fotogalerii.

Autor: Žaneta Podlahová