Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kate s Williamem poprvé od Harryho skandálu na veřejnosti: Tohle jsou silné reakce fanoušků!

18. ledna 2023 | 06:00

Po dlouhé době se královský pár objevil na veřejnosti. Ačkoliv neprochází šťastným obdobím vzhledem k vydaným pamětím prince Harryho, které vyvolaly hotové pozdvižení, jejich úsměv nepolevil. Ba naopak, oba vyznívali vyrovnanějším dojmem než kdy předtím. Jak na budoucího následovníka trůnu a královnu manželku po tomto skandálu pohlížejí jejich fanoušci? Jejich reakce vás dojmou.

Princezna Kate spolu se svým chotěm princem Williamem se poprvé objevila ve společnosti potom, co se královskou rodinou prohnala divoká bouře plná křivd ze strany Harryho. Ve svých světem očekávaných autobiografických memoárech, které byly vydány 10. ledna pod názvem Náhradník (v původním anglickém znění Spare), totiž mimo jiné ostře kritizuje svého bratra i švagrovou. Královská dvojice, která se nedávno zúčastnila slavnostního otevření nemocnice Royal Liverpool University Hospital v Liverpoolu, však na sobě nenechala znát sebemenší vrásky z uplynulých událostí. Ba naopak, oba hýřili optimismem a rozdávali úsměvy a pozdravy na všechny strany.

Video: Jak šel čas s Kate Middleton? Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Profimedia/BPŽ

Pod společnou fotografií z nejnovějšího setkání Kate a Williama s veřejností se to na sociální síti Instagram hemžilo pozitivními ohlasy na jejich adresu. „Zachovejte klid a udržte si ho! Jsem napůl Angličanka a napůl Američanka, ale krví jsem rozená Angličanka. Vyrostla jsem v USA, ale musím říct, že William a Kate mají naprostou pravdu ve svém způsobu i přístupu k řešení celé situace! Vaše babička by na vás na oba byla pyšná tak, jako jsem já!“ zní dojemný vzkaz jedné z fanynek.

„Poslední člověk, který by měl převzít kontrolu, je Harry. Jeho chování za poslední dobu to potvrdilo. Jsem tak hrdá na naši královskou rodinu. Velká Británie je na ně pyšná za jejich zdvořilé chování ve světle všech těch fňukajících blábolů. Hlavy vzhůru a pokračujte. Oba jste zářným příkladem pro britskou mládež,“ napsala další fanynka.

Zazněla i slova o naprostém respektu a chvále za to, že pokračují v tom, co je opravdu potřeba a co dává smysl. A tak oba pokračují ve své dobročinné angažovanosti, jako tomu bylo právě v Liverpoolu.

Vedle toho, že z nich sálalo vřelé chování, k sobě dokonale ladili, i co se zevnějšku týče. Princezna Kate vynesla úpletové midi šaty s balonovými rukávy a vysokým stojáčkem, které se svou námořnickou barvou naprosto souzněly se sakem a kalhotami prince Williama.

Aby Kate zdůraznila svůj pas, a dotvořila tak žádoucí ženskou siluetu, navíc vlněné šaty doplnila černým opaskem. Zbytek looku sladila s tartanovým vlněným kabátem značky Holland Cooper, semišovými lodičkami od oblíbené značky Gianvito Rossi a khaki kabelkou Amberley značky Mulberry. Údaje, kolik jednotlivé položky stojí, a tipy na jejich zakoupení naleznete v naší fotogalerii.

Dokonalou tečkou pak byly diamantové a safírové náušnice, které kdysi vlastnila princezna Diana. Na tuhle poctu ze strany Kate upozornil bulvární deník Daily Mail.

Autor: Žaneta Podlahová