Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hádali byste jí téměř 90 let? Hvězda Dynastie ohromila v mladistvém modelu

31. prosince 2022 | 06:00

Neskonalý šarm i silná dávka sex-appealu ji neopouští ani v jejím úctyhodném věku. Legendární herečka, hvězda kultovního seriálu Dynastie opět nedávno ohromila okolí po tom, co si vyšla se svým manželem na povánoční večeři. A svátečnímu kouzlu příznačně dostála. Vynikala totiž zvoleným modelem v dominantní červené. Přestože barevná kombinace může připomínat barvy z dílny Santa Clause, do kýče má daleko. Čím ozvláštnila outfit natolik, že by ho mohla obléknout žena i daleko mladší generace?  

Devětaosmdesátiletá Joan Collins se vyjímala po boku svého pátého manžela Percyho Gibsona v kalhotovém kostýmku výrazné, tolik energické červené. Tento barevný odstín se pohybuje na velmi tenkém ledě a ne vždy dokáže vyznít vskutku elegantním dojmem bez špetky lacinosti. Ovšem herecká legenda jí dodala punc glancu i noblesy vzhledem k volbě topu jednoduchého střihu a bělostné barvy. Nejen ta, ale i jeho decentní flitrovaný reliéf jí dodaly do tváře mladistvý vzhled.

Nákupní tipy: sako Mango, po slevě 1999 Kč; kalhoty Mango, po slevě 999 Kč; lodičky Lasocki, prodává CCC, 1599 Kč; top Adam Lippes, prodává FARFETCH, 1609 eur; květinová brož Zara, po slevě 219 Kč; psaníčko Loeffler Randall, prodává zalando.cz, 7250 Kč

Jaké další odstíny by neměly chybět v šatníku každé ženy? To se dozvíte ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Vysoký pas elegantních palazzo kalhot jí pak opticky prodloužil siluetu stejně tak jako stylové lodičky v ostré špičce a visací náušnice. Třešničkou na dortu pak byla brož v podobě květiny, která je mezi doplňky na aktuálním módním výsluní. Květina zdobí totiž nejen jako brož, ale dominuje i jako náušnice nebo opulentní náhrdelník či šála.

Na její ostatní variace se můžete podívat v naší fotogalerii. Uvidíte i další okázalé doplňky i kousky, které vytvoří z docela obyčejného looku silvestrovský cool model:

Hollywoodský producent Percy Gibson (57), kterého s herečkou pojí dvacetileté manželství, ji doplnil s naprostou grácií. Ladil k ní bílou rozhalenkou, která ladně vyčnívala zpod béžového obleku. Ten trefně doladil červenými ponožkami i kapesníkem u saka. Na starší pár je tak radost pohledět!

Elegantní módu za skvělé ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová