Sobota 11. května 2024
Svátek slaví Svatava, zítra Pankrác
Polojasno 19°C

Od pondělí do pátku: Ty nejlepší podzimní outfity pro dvacítky, zralé ženy i boubelky

  • Od pondělí do pátku: Ty nejlepší podzimní outfity pro dvacítky, zralé ženy i boubelky
    29. října 2022 | 06:00

    Podzim je v plném proudu, a my tak přicházíme s dávkou módní inspirace. Rychlou módní masáž opřenou o mikrotrendy ale nečekejte, nýbrž čekejte převážně nadčasové kousky, které vám vydrží roky. 

    Inspiraci tu najdou ženy plných tvarů, slečny i zralé dámy. Které kousky budou vašimi podzimními favority a které sehrají roli od pondělí do pátku?

  • Pondělí: V hlavní roli bílé kalhoty

    Bílé kalhoty si vysloužily nálepku „letní sekce“, ale jedná se o klasické škatulkování zajetého názoru. Přitom bílé kalhoty či džíny vysoko do pasu vyzní v plné své kráse právě na podzim v monochromatickém looku. Tedy ve složení podobně barevných odstínů. Noblesní kombo vytvoříte za pomoci svetru či roláku hnědých odstínů, minimalistického vlněného kabátu či trenčkotu. Nebojte se zakomponovat oblekovou vestičku, která je dokonalým kouskem k vrstvení! Pod ni můžete nechat nahlédnout na basic tričko, další slupkou pak budou na ni navrstvený kardigan a sako nebo kabát. Světlé kalhoty se kromě nešťastného letního privilegia zařadily i do oblasti výhradního práva nošení pro prvotřídní křivky. Přitom bílé nohavice tolik sluší i boubelkám. Vše záleží především na střihu. Pokud máte tedy silnější stehna, lichotit vám bude zvonový či rovný střih. A abychom to měly komplet, takto světlý look bude obzvláště slušet zralým ženám, protože vžene do tváře mladistvý vzhled.

    Další podzimní inspiraci naleznete ve videu:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videohub

  • Úterý: Úpletové šaty a vysoké kozačky

    Je několik důvodů, proč rok co rok s nadšením oblékáme úpletové šaty. Vytvoříte s nimi totiž outfit do vteřiny, jsou nadmíru pohodlné, nepodléhají trendům, věku a ani proporcím. Jsou tedy pro všechny, avšak jak správně tušíte, jako i v předchozím případě záleží jako vždy na střihu. Boubelkám bude lichotit lehce volný střih eskalující do rovného v kombinaci s rolákem. Dbejte pak také na to, abyste nezvolila příliš tenký materiál, protože ten je nemilosrdný úplně ke všem! Skvělou souhru sehraje s kozačkami ke kolenům. Pokud jste vsadila na all black outfit, rozzařte look zajímavým svrchníkem, kterému bude dominovat exkluzivní vzor či zajímavá textura.

  • Středa: Smyslný satén

    Pokud máte ráda styling do stejné barvy či podobných odstínů, máme pro vás tip na to, aby outfit nevyzněl ploše jako jednolitá skvrna. Tajemství úspěchu tkví v mixu materiálů. Oblékněte tak saténovou sukni či šaty spolu s vlněným svetrem a koženými kozačkami. A právě saténem či hedvábím se postaráte o punc luxusu. Tak si ho naplánujte na středobod týdne, kdy vám dodá sebevědomí!

  • Čtvrtek: Bomber s maxi sukní

    Jeden stylingový mikrotrend si přece jen v záplavě nadčasovosti neodpustíme. Influencerky, které udávají módní směr, si oblíbily kombinaci denimové sukně v midi i maxi střihu, kovbojských bot a oversized bomberu. A uznáváme, že je tato souhra nesmírně lákavá a zatraceně stylová! Pokud tak chcete vystoupit ze své komfortní zóny, vyzkoušejte právě toto kombo!

  • Pátek v barvách

    Pátek je vždy taková malá sobota. Všichni se totiž těší na odpočinek, výlety či volnočasové aktivity, na které leckdy po čas týdne není prostor. Pojďme tak konci pracovního týdne přiřadit opravdu pestré barevné kombinace, které nás rozradostní o to více. Už jste vyzkoušela svítivě žlutou se saturovanou fialovou nebo růžovou s červenou? Že ne? Tak je právě na čase!

    Stylové outfity pro podzimní dny vybírejte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.