Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejvíce sexy boty sezony: Máte kuráž na stříbrné kozačky nebo nezvyklé mokasíny?

23. září 2022 | 06:00

Odvážné, stylové, nevšední a očím nevyhnutelné. To jsou sjednocující faktory těchto nejvíce sexy bot sezony. A které dostaly tuhle nálepku? Bezesporu kovbojské boty, platformy i kozačky, které září svými stříbrnými odlesky. Jak je zařadit do každodenní garderoby?

Ploché boty, které se staly v dobách pandemie absolutní nezbytností, pověsily na hřebík veškeré podpatky a výrazné boty vymizely vzhledem k absenci společenského života. Párty estetika, již vítají všechny maximalistky, však navrací úder ve vší síle. Z nejnovějších kolekcí je více než zřetelné, že metalické odlesky, odvážné textury i pořádně vysoké platformy budou středobodem zájmu ve světě bot. Boty tohoto charakteru však nemusíte nutně vytahovat jen pro speciální příležitosti, nosit je můžete klidně každý den. Račte se inspirovat.

Které další trendy ovládnou podzim? Na to se podívejte ve videu: 

Video se připravuje ...
Podzimní trendy 2022 • VIDEO: Videohub

Elegantní lady

Stříbrná bude slušet lodičkám s ostrou špičkou, kovbojkám, platformám, zejména pak ale kozačkám na podpatku dosahujícím výšky ke kolenům. Takto výrazné boty budou hratelné s minimalistickými šaty midi střihu. Ideální budou saténové slip dress, na které navrstvěte chundelatý kardigan s puncem elegance. Zbytek looku bude zpívat s jednoduchým kabátem a designovými šperky v podobě peckových náušnic.

Nákupní tipy: šaty Zara, 999 Kč; kardigan H&M, 1499 Kč; kozačky Zara, 1799 Kč; náušnice Dana Bezděková, 2200 Kč; kabelka Kurt Geiger, 6950 Kč; kabát Zara, 3599 Kč

Babydoll

Barbiecore aneb estetika, která plně odráží načančanou panenku Barbie, je v čele aktuálních trendů. Zahrnuje nejen plejádu růžových odstínů, ale i vysoké podpatky na platformě, které jsou zatraceně sexy. Platformy se nevyhnuly ani mokasínům, které tak nyní povýšily na doslova exkluzivní obuv. Ladně doplní zvonové i široké wide-leg jeans a sofistikované tvídové sako. A  voilà, v minutě máte doslova naleštěný vzhled!

Nákupní tipy: sako Mango, 2299 Kč; merino top COS, 49 € (cca 1209 Kč); džíny Mango, 899 Kč; mokasíny Jenny Fairy, prodává CCC, 1599 Kč; kabelka ALDO, 40 £ (cca 1130 Kč)

Smyslná kovbojka

„So sexy, so hot!“ Přesně tak, absolutně svůdné kovbojské boty! Evokují totiž nespoutanou divokost, rozvernost a ryzí ženskost. Ideální kombinací budou ve výšce těsně pod kolena a s úpletovými šaty a koženým křivákem v oversized střihu. Pro výsledný efekt rozverné kovbojky můžete look doplnit plstěným kloboukem.

Nákupní tipy: šaty Lindex, 1499 Kč; bunda Mango, 2299 Kč; kozačky Jenny Fairy, prodává CCC, 1399 Kč; kabelka Mango, 799 Kč

Sháníte boty za nejvýhodnější ceny? Vyzkoušejte nás internetový srovnávač Zboží Dáma!

Ty nejvíce sexy boty sezony naleznete v naší fotogalerii: 

Autor: Žaneta Podlahová