Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Leopardí vzor je zpět! Jak ho nosit, abyste nevypadala jako od kolotočů?

27. srpna 2022 | 06:00

Leopardí vzor bude letošním tahounem mezi podzimními a zimními trendy a není se čemu divit. Napravil si totiž reputaci! Ze vzoru se závanem značného kýče a lacinosti se totiž stal elegantní klenot. Zacházet s ním ale musíte velmi opatrně. Jak ho tedy kombinovat, abyste vypadala opravdu vkusně?

V minulosti měl značně pošramocenou pověst, vyznačoval se totiž absolutním nevkusem, prvoplánovým zaujmutím a snahou o to, být sexy. Dnes se mu karty obrátily ku prospěchu a povýšil doslova na elegantní vzor s puncem luxusu. Musíte mu jen přijít na kloub a vědět, s čím bude tvořit tu pravou symbiózu.

Pokud volíte jeden výrazný kousek tohoto animálního potisku, dbejte na to, aby se zbytek outfitu vyznačoval jednoduchou texturou a minimalismem. Jen tak docílíte decentní elegance. Račte se tak inspirovat dnešní trojicí stylu, ve které vám dokážeme, že jeden leopard opravdu stačí!

Tip na video: Nebojte se pestrých barev a neotřelých kombinací na podzim!

Video se připravuje ...
Souboj velikostí S vs. XL: Nebojte se trendy barev • VIDEO: Videohub

Šelma, která má vkus

Pokud chcete opravdu zazářit, sáhněte po šatech jednoduché linie a doplňte je sakem ideálně v barvě leopardího vzoru. Bude si totiž rozumět se základní paletou v čele s černou, bílou, hnědou, ale i odstíny žluté či oranžové. Minimalistické slip dress (šaty připomínající negližé) budou pak absolutně hratelné s kovbojskými botami, malou kabelkou a kočičími slunečními brýlemi! Francouzská šik kombinace, ve které si budete připadat jako opravdová šelma. A pokud chcete trošku provokovat, zahalte své rty do červené!

Nákupní tipy: šaty Mango, 899 Kč; sako s páskem Massimo Dutti, 6595 Kč; boty Massimo Dutti, 4595 Kč; kabelka Mango, 799 Kč; sluneční brýle Moschino, prodává alensa.cz, po slevě 3299 Kč; rtěnka Lancôme, prodává notino.cz, 679 Kč

Kancelářská svůdnost

Pokud hledáte ideální sukni na podzim, vsaďte na midi délku s rozparkem. Při přechodném počasí bude ladit s balerínami, muleskami, ale i kotníčkovými botami či kozačkami na podpatku! Doplňte ji basic tričkem, rolákem nebo jednoduchým tílkem. Pokud jste si z této trojice vybrala právě rolák jako my, nechte na něm vyniknout visací šperk v podobě náhrdelníku, který vám opticky prodlouží postavu.

Nákupní tipy: sukně H&M, 599 Kč; rolák Mango, 299 Kč; boty Kazar, 2490 Kč; náhrdelník Bijou Brigitte, 12,95 EUR (320 Kč); kabelka Mango, 1299 Kč

Sexy kovbojka

Tmavý denim, pásek s dominantní přezkou a hnědý semiš. Kombinace, která si přímo žádá leopardí top! Tento look si zamilujete především na pochůzky do městské džungle nebo na drink s kamarádkou!

Nákupní tipy: džíny s.Oliver, po slevě 849 Kč; top Mango, 599 Kč; pásek Stradivarius, 249 Kč; boty Stradivarius, 1599 Kč; kabelka Mango, 1299 Kč

Trendy oblečení za nejlepší ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Ty nejlepší kousky s leopardím vzorem naleznete v naší fotogalerii: 

Autor: Žaneta Podlahová