Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Těhotenský look podle oslavenkyně Táni Pauhofové: S nudou si rozhodně netyká!

13. srpna 2022 | 06:00

Oblíbená herečka, která dnes slaví své 39. narozeniny, má k módě blízký vztah. Její styl sestává z ryzí ženskosti, rozhodně není prvoplánový, hýří širokou paletou barev i nápadů. S nudou si tak rozhodně netyká, i když často volí klasické, nadčasové kousky. To stvrdila i svým nedávným módním výběrem. Jaké bylo jeho gró a proč se ani tentokrát nepotkal s žádnou fádností?

Jedna z nejobsazovanějších hereček co nevidět přivítá na svět svého prvního potomka. Půvabná herečka si své soukromí náležitě střeží, a tak bylo velkým překvapením, že se minulý rok v naprostém utajení provdala za o deset let mladšího hudebníka Jonatána Pastirčáka.

Video se připravuje ...
Sexy modely Zuzany Kubíčkové, které si zamilovala i Táňa Pauhofová • VIDEO: Adam Balažovič

Něco málo ze svého soukromí prozradila v nedávném rozhovoru v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „Manžel je muzikant, dělá elektronickou hudbu, hudbu k divadelním představením nebo filmům,“ řekla Táňa Pauhofová. Dále se svěřila, že si libuje v domácích pracích, přiznala ale i jednu svou zvláštnost – nikdy nezvedá telefon. Přes telefon si je totiž nejistá, nejistá z protistrany, kterou potřebuje vidět a cítit.

Aktivní není příliš ani na sociálních sítích, ačkoliv před pár dny zveřejnila svou novou roli v seriálu Výnimočná Nikol, který se zanedlouho objeví na obrazovkách díky TV Markíza. Nedávno také poslala na svém Instagramu pozdrav fanouškům z letní párty pořádané Nespressem, která jí dle jejích slov vyčarovala úsměv na tváři. A Táňa na oplátku nám, a to svým módním výběrem.

Sestával z dlouhých maxi šatů, které maskovaly její bříško nejen volným střihem, ale také vzorem svislých proužků. Přestože jde o klasický vzor, nezaváněl žádnou fádností. Nadčasovost se totiž roztančila v záplavě svěžích barev, které vybalancovala béžovým svrchníkem, jehož doménou byly velké knoflíky a košilový límec. I doplňky se nesly na vlně trendy klasiky – bílé tenisky zpívaly spolu s bavlněnou tote bag značky Marc Jacobs, ale i s kulatými černými brýlemi. Tleskáme klasickému, přesto svěžímu, rošťáckému looku se závanem značného pohodlí a stylu!

Nákupní tipy: šaty Next, prodává zalando.cz, 1910 Kč; bunda LeGer, prodává About You, po slevě 699 Kč; tenisky Kazar, po slevě 1395 Kč; sluneční brýle Alensa, 1089 Kč; velká kabelka Marc Jacobs, prodává Farfetch, 214 €

Daší stylové kousky vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na další looky podle Táni Pauhofové se podívejte do fotogalerie: 

Autor: Žaneta Podlahová