Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jediné sako, ve kterém budete vypadat opravdu draze! Přitom ho seženete za pár stovek

24. srpna 2022 | 06:00

Není snad spolehlivějšího, nadčasovějšího oděvu s puncem ryzí elegance, který rázem povýší docela obyčejný look na doslova dokonalý. A o jakém kousku že tu vedeme řeč? O saku z tvídu či buklé věrně připomínajícím ikonický model Chanel. Přitom za něj nemusíte platit statisíce, ale pár set korun. Kde ho seženete a jaké bude určovat podzimní trendy?

Máme pro vás dobrou zprávu! Aby váš vzhled dostal nálepku exkluzivity a vypadal opravdu draze, nemusíte si nechat o něm pouze zdát nebo se nutně vydat ze všech peněz. Sako z buklé či tvídu – drsné tkaniny, jež je charakteristická pro svá očka či, chcete-li, uzlíky – je dostupné opravdu pro všechny. Jeho startovní, nezlevněná cena začíná zhruba na 1299 Kč, ve slevách ho leckdy najdete do tisícovky.

Tip na video: Jak zkombinovat sako tak, aby slušelo hubeným ženám i baculkám?

Video se připravuje ...
Souboj velikostí S vs. XL: Jak zkombinovat sako tak, aby slušelo hubeným ženám i baculkám? • VIDEO: BPŽ/Petr Němeček

Punc luxusu dodává saku nejen texturovaná tkanina, ale především i velké zdobné knoflíky často ve zlaté barvě. Také tu působí výrazné klopy a působivé zbarvení. Letos se sako obzvláště bude vyjímat v pestrých barvách, jako jsou fuchsiová, červená či oranžová, omámí vás ale i v černých, krémových či světle pastelových odstínech. Není divu, že si tvídové sako podmanilo i samotnou ikonu stylu vévodkyni Kate, která ho nosí převážně ke společenským širokým palazzo kalhotám.

Hravou kombinaci tak bude tvořit s již zmíněnými širokými kalhotami, které jsou letos na výsluní, ale bude skvěle ladit i s džínami. Vyjímat se pak bude na midi šatech či s mini sukní totožné textury. Kompletní set vytvoří tu nejvyšší možnou elegantní souhru, ve které se budete cítit opravdu výjimečně.

Pokud stále váháte, zda ho připojit k svému stávajícímu šatníku, tohle je 5 důvodů, které vás nadobro přesvědčí!

#1 Punc luxusu. Není spolehlivějšího kousku, který vám umí vytvořit nablýskaný vzhled bez námahy.

#2 Nadčasovost a flexibilita. Jelikož se nejedná o mikrotrend, vynesete ho kdykoliv a nikdy nebude tratit na svém půvabu a exkluzivitě. Navíc ho lze zkombinovat téměř s čímkoliv.

#3 Sluší všem. Tvídové sako bude lichotit všem bez ohledu na věk i postavu!

#4 Cenově dostupné. A taky bez ohledu na plat.

#5 Po celý rok. Unosíte ho v každém období, parťákem vám však bude nejvíce při přechodném počasí na podzim či na jaře.

Stylová saka za nejlepší ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma!

Ta nejhezčí saka naleznete v naší fotogalerii. Příjemné podívání!

Autor: Žaneta Podlahová