Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Letní laky na nehty do 100 korun: Které barvy jsou teď in?

11. srpna 2022 | 06:00

Oblékněte své nehty do veselých letních barev! Vybraly jsme pro vás nejlepší laky na nehty do sto korun, díky kterým bude vaše manikúra nepřehlédnutelná. Kterou barvu si vyberete?

Léto je stále v plném proudu, sluneční paprsky nás každý den dobíjejí, tak proč mít na nehtech smutné, tmavé barvy, kterých si na podzim a v zimě užijeme až dosyta? Léto hraje všemi barvami, tak se na ně zaměřte a klidně volte odstíny, které jsou pro vás neobvyklé. 

Zaměřeno na manikúru a pedikúru! Co je v kurzu?

Video se připravuje ...
Zaměřeno na manikúru a pedikúru! Co je v kurzu? • VIDEO: Videohub

Oranžové léto

Možná tuhle barvu nemáte příliš v oblibě, letošnímu létu ale rozhodně kraluje. Jakmile dáte oranžové jednou šanci, uvidíte, jak vás příjemně překvapí. Na nehtech vypadá skvěle, v kombinaci s opálenou pokožkou naprosto dokonale. Pokud vás jeden odstín nudí, můžete oranžovou zkombinovat například se zelenou nebo žlutou. 

Letní laky do 100 korun najdete ve fotogalerii:

Dokonalá modrá

Baby Blue neboli světlemodrá neboli "miminkovská modrá" patří mezi nejhezčí barvy léta. Jak už samotný název napovídá, na nehtech působí něžně a romanticky, přesto přitáhne pohledy. Je tak skvělou volbou pro ty, které chtějí doplnit svůj basic outfit o ojedinělou barvu na nehtech.

Nebojte se zazářit

V létě to chce i trochu experimentu, a proto zkuste některou z neonových barev, po kterých byste během roku normálně vůbec nesáhla. Také v tomto případě platí, že bude takový odstín skvěle fungovat s opálenou pokožkou. Vybírejte například neonově žlutou, oranžovou, zelenou nebo růžovou.

V odstínu barvy roku

Barvou letošního roku se stal fialový odstín Very Peri, vypadá skvěle na oblečení, ale také na nehtech. Také v tomto případě platí, že můžete použít pouze tento odstín, ale nešlápnete vedle ani s kombinací s růžovou či bílou. 

Pestré laky na nehty za nejlepší ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová