Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Lekce vytříbené elegance po čtyřicítce: Outfit podle nejkrásnější právničky Amal Clooney

7. května 2022 | 06:00

Neustále okouzluje svým půvabem, šarmem i neobyčejným stylem. Uznávaná právnička, specialistka na mezinárodní, trestní právo a lidská práva Amal Clooney, která uhranula jednoho z nejcharismatičtějších fešáků Hollywoodu, dává neustálou lekci vytříbeného kancelářského stylu, který si v jejím podání s nudou rozhodně netyká. Eleganci bez námahy vytvoří i za pomoci casual stylu. Jak toho dosáhnout?

Čtyřiačtyřicetiletá Amal Clooney je vzhledem ke svému postavení známá především uhlazeným, avšak šik kancelářským stylem, jenž je opřen o kalhotové či sukňové kostýmky, pouzdrové šaty, jehlové lodičky a elegantní kabelky, které převážně nosí v ruce jako pravá dáma. A to i v momentě, kdy je trák natolik dlouhý, že by se mohla nosit přes rameno. Ukázkovým příkladem toho byla semišová kabelka značky Gucci s řetízkovým popruhem, který si Amal zkrátila na elegantnější verzi nošení.

Tipy na nákupy: top H&M, 399 Kč; džíny s.Oliver, 1999 Kč; kabelka Creole, prodává eobuv.cz, po slevě 863 Kč; brýle Mango, 599 Kč; černé nazouváky Kazar, 2790 Kč

Decentní kabelka byla pomyslnou tečkou za jejím neformálním lookem. Dominovaly mu tmavé denimové flare jeans i šedý úpletový halter top s vysokým stojáčkem. Samozřejmě nechyběly boty na podpatku a velké černé sluneční brýle.

Redakční tip:

Možná při pohledu na top s přespříliš vykrojenými rameny zaprotestujete, jelikož byste se kvůli němu musela vzdát ramínek od podprsenky, aby nevzhledně nevykukovala. Nemusíte však tratit na svém komfortu. Postačí, když si pořídíte takzvaný stahovač ramínek alias sponu, kterou sepnete ramínka na zádech.

Tipy na nákup: stahovač ramínek Astratex, 59 Kč

A voila, nemusíte si odpírat další ze zajímavých kousků, které oživí váš šatník! Top bude skvělou volbou nejen k džínům, kalhotám, ale také ke všem typům sukní i šortek.

Stylový outfit pro vás vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na ten nejlepší výběr se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Žaneta Podlahová