Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Konec nepohodlnému nošení podpatků: Tento trik zaručí, že se vám už nevyzují

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub/ Kristýna Juřicová
22. srpna 2023 | 06:00

Letní sezona přímo vybízí k letním večírkům, což znamená jediné – vyndat z útrob šatníku párty look a oprášit všechny ty lodičky a sandálky na podpatku. Dost možná se ale na ně nepráší jen z toho důvodu, že by snad nebyla příležitost je vynosit, ale i kvůli tomu, že s vámi tyto trendy boty nedrží krok. Vzhledem k svému zavazování na šňůrku se vám totiž vyzouvají. Máme pro vás trik, díky kterému už na nepříjemnosti s jejich nošením nebudete muset myslet, a večírek si tak užijete v komfortu nerušeně po celý večer!  

Zajisté vám neuniklo, že sandálky na podpatku jsou opět hlavními letními tahouny mezi letošní letní obuví. Lákají nás v obchodech nejen svými zářivými barvami od neonu po pastel, ale i aplikacemi v podobě mašlí, lesknoucích se kamínků, peří či nás ponoukají k nákupu důmyslným zavazováním na šňůrku. V obchodě vše bytelně drží, ovšem v realitě to může po několika delších krocích vypadat úplně jinak. Tkaničky se vám sesouvají směrem dolů, a vy tak rázem ztratíte kontrolu nad svým krokem. Konečná nastává v momentě, kdy se vám tolik vysněné podpatky začnou vyzouvat.

Zoufalosti ale už propadat nemusíte. Díky tomuto fíglu se vám zavazovací sandálky na podpatku už nevyzují! A o čem konkrétně že tu vedeme řeč? Sandálky jednoduše nezavazujte kolem lýtka, ale propleťte tkaničky pod podpatky a uvažte je na mašli kolem kotníků. Celý postup najdete v úvodním videu!

Pokud jste si stejně jako já pořídila sandálky v neonové, tolik zářivé barvě, jedna extravagance v looku bohatě postačí. Proto mějte na mysli, že taková výstřednost půjde ruku v ruce s minimalistickými oděvy jednolité barvy. Třeba s overalem unitární barvy nebo s topem a palazzo či culottes kalhotami. Pro ženy, které mají kuráž a chtějí být opravdu nepřehlédnutelné, tu máme stříbrné či zlaté šaty s reliéfem flitrů a odhalenými zády. Tyto barvy totiž také kralují letošním trendům.

Tak kterému looku dáte přednost vy?

Pohodlné boty za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na ty nejkrásnější sandálky se zavazováním na šňůrku se podívejte do naší fotogalerie.

Autor: Žaneta Podlahová