Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Takhle je dokáže nosit jenom ona! Victoria Beckham opět zazářila v barevných kalhotách

17. dubna 2022 | 06:00

Svítivá žlutá se zářivou červenou, bordó s fialovou nebo olivová za doprovodu lila. Barevné kombinace, které vám zdánlivě přijdou neslučitelné. V podání návrhářského esa Victorie Beckham však tvoří dokonalou symbiózu. O tom nás nedávno opět přesvědčila v ulicích Paříže.

Bývalá Spice Girl, z níž se stala módní návrhářka, ikona stylu, která udává módní směr, je proslulá svým neotřelým stylingem. Při nedávném nakupování v ulicích Paříže den předtím, než v samotném městě módy představila na Paris Fashion Week vlastní zimní kolekci Ready-to-Wear 2022, se objevila v pestrém modelu.

Na to, jak probíhal pražský fashion week, se můžete podívat zde:

Dominovaly mu manšestrové kalhoty v olivové barvě, které se od kolen dolů rozšiřovaly do širokého zvonu. Obecně stylu Victorie vévodí tento flare (zvonový) střih kalhot. Často ho zaměňuje za široké elegantní palazzo kalhoty s předními puky. A kupodivu ony kalhoty, jež upoutaly v Paříži pozornost, pocházejí z její dílny. To, že se její značka stala love brandem, je zapříčiněno i faktem, že návrhářka na sobě aplikuje sebeprezentaci.

O tom, že široké elegantní kalhoty předčily klasické modré džíny, jsme psaly zde:

Dlouhé zvonáče doplnila hedvábnou blůzkou ve světle fialové barvě, oversized sakem s kostkovaným vzorem i bordó kabelkou. My jsme pro vás našly podobně barevné kousky, které tvoří perfektní souhru! Tak se odvažte a vyzkoušejte atypickou kombinaci podle Victorie Beckham!

Tipy na nákupy: kalhoty Mango, 1599 Kč; halenka Bershka, 499 Kč; sako Massimo Dutti, 3995 Kč; semišové sandály na podpatku Zara, 2799 Kč; kabelka Creole, prodá eobuv.cz, 1501 Kč; sluneční brýle Carrera, prodává alensa.cz, 2499 Kč

Elegantní outfity inspirované Victorií Beckham vybírejte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Na další vydařené modely Victorie se podívejte v naší fotogalerii!

Další módní inspiraci naleznete ve videu:

Autor: Žaneta Podlahová