Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zima ještě nekončí! Oblékněte se do jejích barev jako Heidi Klum

19. února 2022 | 06:00

Do začátku jara sice zbývá už pouhý měsíc, počasí za okny však pořád pobízí ke konejšivé hřejivé náruči, kterou vám zajistí huňatý kabát. Pojďme si tak užít konec zimy v jejích charakteristických barvách po vzoru německé topmodelky Heidi Klum!

Heidi Klum nás nepřestává bavit svým velmi osobitým a barvitým citem pro módu. Nedávno se při natáčení nejnovější upoutávky na pokračování oblíbené soutěže Germany’s Next Topmodel objevila od hlavy až k patě v oranžovém modelu sestávajícím z buclaté péřovky, háčkovaného svetru a legín. Přidala se tak k dalším slavným kráskám, které si cestářskou barvu zamilovaly. Ostatně barva šťavnatého pomeranče dominuje aktuálním trendům, nebude však zaostávat ani v následujících jarních měsících, ba naopak bude sílit ve své oblibě.

Jak oranžovou barvu kombinovat? To se dočtete v našem článku:

Do barevného repertoáru téměř padesátileté topmodelky patří i stylová fuchsiová, hravá neonová růžová, něžná meruňková i energická kanárkově žlutá. Tu naposledy vynesla na odvážných sexy šatech s provokativním šněrováním na bocích a zádech, do kterých se zamilovala.

Pokud volí umírněnější modely, sází na barvy zimy v odstínech bílé, modré i stříbrné. Jeden máme ale opravdu oblíbený. Nepatří sice k nejnovějším jejím outfitům, ale přestože se jedná o dva roky starou záležitost, je pořád nadčasový a aktuální!

Tehdy se do chundelatého roztomilého teddy kabátu v barvě Baby Blue oblékla na oběd s kamarádem – americkým návrhářem Zakem Posenem. Zpod kabátu vykukoval smetanový rolák v prodloužené délce s copánkovým vzorem. Zbytek looku doplnila rovnými džínami ve ¾ délce, khaki kabelkou, kotníčkovými šedými botami (perky) a nepochybně pilotkami, které patří k nejoblíbenějším jejím doplňkům.

Tipy na nákupy: kabát Mango, po slevě 1799 Kč; svetr Lindex, 1299 Kč; džíny F&F, 499 Kč; boty Anna Field, prodává zoot.cz, po slevě 936 Kč; sluneční brýle Guess, prodává alensa.cz, po slevě 1249 Kč; kabelka Tom Tailor, prodává zoot.cz, po slevě 1099 Kč

Stylový outfit inspirovaný Heidi Klum vybírejte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Na další inspirativní looky téhle energické německé divy se podívejte do naší fotogalerie:

Jaké trendy z devadesátek se vrací na scénu? To se dozvíte ve videu! 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Další módní inspiraci naleznete v časopisu Blesk pro ženy, který si můžete koupit na svých oblíbených novinových stáncích nebo na iKiosku ZDE.

Autor: Žaneta Podlahová