Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tahle barva bude naprostým hitem! Zahalte se do ní jako sexy členka Pussycat Dolls

30. srpna 2021 | 06:00

Podzim se přihlásil o slovo dříve, než jsme čekali. S ním máme tendenci utlumit šatník do zemitých barev, kdy jedinou hlasitou barvou je červená – či cihlová. Letos ale na typické podzimní barvy zapomeňte! Přichází éra energických barev, které vám dodají silnou dávku kuráže, s níž obstojíte v nástrahách sychravého podzimu, který si každoročně pohrává s nitkami naší psychiky. Jednou z nich je zářivá, přesycená žlutá eskalující do kanárkové. Tak se do ní zahalte a rozzařte den sobě i svému okolí! 

Při pohledu na zpěvačku, tanečnici a moderátorku Ashley Roberts nás rozhodně podzimní deprese nepřepadá! Ačkoliv není povědomí o Ashley u nás tolik silně zakořeněné, dost možná se vám vryje do paměti její barvitý, tolik hlasitý šatník, a i když se občas objeví s lookem s absencí zářivých barev, má vždy co nabídnout! Její styl je nadčasový, hravý, potkává se s originalitou a odrazem osobnosti.

Tip na video: S čím kombinovat podzimní sukni? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Petr Němeček

Žlutý model, ve kterém se objevila cestou z práce z britského rádia Heart, ji rozzářil a omladil natolik, že lze stěží uvěřit, že za pár dní tahle sympatická a půvabná blondýnka oslaví jubilejní 40. narozeniny! A které kousky podpořily onen mladistvý look?

Ashley vsadila na lehkou bundu v podobě svrchní košile, která loňský rok obsadila první příčky módních trendů. Nebude v pozadí ale ani letos a zdá se, že bude bojovat o titul nadčasového kousku. Nepodléhá totiž věku, a tak si ji mohou dovolit mladé dámy i zralé ženy. Navíc je vhodná do prostor kanceláře stejně tak jako na večerní drink i na pohodový víkendový výlet.

Inspirace na podzimní zářivý outfit podle Ashley Roberts: černé triko – Reserved 179 Kč; žlutá košilová bunda – ABOUT YOU, po slevě 1547 Kč; žlutá sukně - Zalando, po slevě 2424 Kč; kabelka - Answear, po slevě 2799 Kč; slingback lodičky - Deichmann, po slevě 649 Kč

Midi sukně s rozparkem lemovaným romantickými volány z obchodu AllSaints, kterou doplnila k černému basic tričku, dodala outfitu punc elegance. Její materiál ze 100% udržitelných surovin, jako jsou viskóza EcoVeroTM či polyester, odpovídá ceně 149 liber (v přepočtu zhruba 4400 Kč). Našly jsme pak pro vás přijatelnější alternativu značky IVY & OAK, kterou prodává Zalando. A doplňky? Roztomilá kabelka do ruky a lodičky s dominantními pásky přes nárty byly pak pomyslnou tečkou.

Rozzařte žlutou barvou, která bude hlavním trendem letošního podzimu, svůj šatník i vy! Našly jsme pro vás ty nejlepší kousky! Bude mezi těmito třiceti i váš nový favorit?

TIP REDAKCE:

Abyste dosáhla žádoucí siluety přesýpacích hodin, a podpořila tak svou ženskost, vždy vrchní top či svetr zastrčte vně spodního dílu. Docílíte tak opticky štíhlejšího pasu!

Stylové oblečení ve žluté barvě pořídíte také na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Další zajímavé články naleznete v novém čísle Blesku pro ženy. Seženete ho na stáncích nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE >>>

 

Autor: Žaneta Podlahová