Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Souboj velikostí S vs. XL: Barevně a bez podzimních chmur! Které by to v kanceláři slušelo více?

Video se připravuje ...
Souboj velikostí S vs. XL: Nebojte se trendy barev
VIDEO: Videohub
7. září 2021 | 06:00

Souboj velikostí S vs. XL. Dvě ženy, dva naprosté protipóly. Pořad, který dokazuje, že velikost nenastavuje kráse mantinely. Boubelky jsou stejně tak půvabné jako štíhlé dámy a leckdy právě jim lichotí některé střihy daleko lépe. Alfou a omegou je zdravé sebevědomí, to, co z nás vyzařuje, styl, jakým se prezentujeme.

Koncept našeho módního pořadu spočívá v poukázání na dvě naprosto rozdílné postavy, které si obléknou stejný základní oděv či podobné looky. Základem je zkombinovat oblečení tak, aby lichotilo oběma postavám.

V prvním díle jsme se zaměřily na šaty, jež jsou nedílnou součástí ryze ženského šatníku, ve druhém jsme pak poukázaly na nadčasový kousek v podobě saka a na to, jak ho neotřele kombinovat v podzimním čase. Třetí díl byl věnovaný kalhotám, které pro mnohé baculky představují červeně blikající vykřičník vzhledem k tomu, že nechtějí upozornit na problematické partie, jako jsou stehna či zadeček.

Které vás opticky zeštíhlí a dokonale podtrhnou vaše křivky? Na to se podívejte v našem videu:

Terapie barvami aneb S energií zpět za pracovní stůl

A na co jsme se zaměřily ve čtvrtém díle? Budete možná překvapené, ale tentokrát jsme nebraly zřetel na stejný oděv, nýbrž na stejné barevné kombinace. Ale pozor! Na ty, které nejsou naším denním chlebem. O konkrétních neotřelých kombinacích ale později.

Pestrobarevný šatník totiž bude dominovat nové etapě, na typické barvy podzimu tak můžete zapomenout. O slovo se hlásí o dost hlasitější spektrum, jako je přesycená růžová, svítivá pomerančová, kanárkově žlutá, pastelová modř, prostor bude však i pro barevnou škálu odstínů energické zelené. A přesně o tom podzim bude. O navození vnitřního klidu, pozitivních pocitech z barev, které prostoupí každou buňkou našeho těla. Protože dost bylo tlumeného zbarvení, které podpoří ono (plačtivé) dešťové období.

Jaké kombinace zaženou podzimní depresi?

Barvy mají psychologický účinek na naši mysl i tělo, a proto je zařaďte především do svého pracovního šatníku, protože přeci jen v práci trávíme nejvíc času.

Nebojte se kombinace růžové se zelenou či růžové s přesycenou modří. Letošní cool kombinací poutající pozornost však bude oranžová za doprovodu modré. Ale víte co, svojí emoční duhu si můžete vytvořit podle sebe, jen do toho! Buďte svá, nebojte se být vidět a vystupte z davu!

S prvotní inspirací vám však poradíme ve videu, kde mísíme nejen možná pro někoho neslučitelné barvy, ale i styly. Eleganci můžete doladit sportovním ležérním kouskem či naopak. Zdárným příkladem toho je tvídová zelená mini sukně s puncem prémiového vzhledu, který jde ruku v ruce s docela obyčejným růžovým trikem s velmi jemným, minimalistickým nápisem. A máme z toho look, který si vás doslova obmotá kolem prstu!

Stylové oblečení pro všechny typy postav najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

V novém díle se můžete inspirovat i podzimním mikrotrendem – šaty přes kalhoty. O praktickém módním hitu se více můžete dočíst v našem článku zde:

Tak buďte svá, nebojte se být vidět a vystupte z davu! Vytvořte si svoji emoční duhu z těchto stylových kousků!

V novém čísle Blesku pro ženy najdete spoustu další, nejen módní, inspirace. Právě teď v prodeji:

Video se připravuje ...
Na co se můžete těšit v novém čísle Blesk pro ženy? • VIDEO: ABL

Autor: Žaneta Podlahová