Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pippa Middleton opět zabodovala! Oblékněte se podle sestry nejslavnější vévodkyně

13. září 2021 | 06:00

Dvojnásobná maminka, mladší sestra ostře sledované vévodkyně z Cambridge, ale především družička s nejhezčím zadečkem. Takové přízvisko se s Pippou Middleton pojí už 10 let, a to od svatby Kate a Williama, na které je doprovázela k posvátnému oltáři. Proč tehdy uchvátila svět a co je pojí se sestrou?

Do středobodu zájmu se dostala zvolenými šaty, které vznikly v dílně Alexandra McQueena. Pippa velmi jednoduché, minimalistické šaty s krátkými rukávy a kaskádovým výstřihem vynesla s naprostou noblesou sobě vlastní. Čisté linie jí kopírovaly její ženskou siluetu, díky čemuž si vysloužila ono pojmenování. Vypadala půvabně natolik, že najednou zastínila svoji starší sestru a stala se doslova miláčkem Británie.

Tip na video: Jak šel čas vévodkyně Kate? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Profimedia/BPŽ

Půvab mají sestry Middletonovy ostatně v krvi a i Pippa dokazuje, že je chodící inspirací. Za její krásou se ukrývá jemné líčení, které podtrhuje její přirozenou krásu, lesklá hříva, ale především nadčasový šatník. Stejně tak jako Kate jí v jejím módním ansámblu nechybí kvalitní vlněný kabát, košilové šaty, květinový vzor, skinny džíny i elegantní širší kalhoty do pasu. A u těch se dnes zdržíme.

Nedávno se totiž objevila na fotbalovém utkání ve Wembley po boku svého manžela Jamesa Matthewa v něžném, avšak ležérním looku, který byl založený právě na cullotes kalhotách. Vzhledem k jejich vysokému pasu jí opticky prodloužily postavu, stejně tak, jako espadrilky na klínku se smyslným zavazováním na textilní široké tkaničky.

Inspirace na elegantní outfit podle Pippy Middleton: svetr – ABOUT YOU 1049 Kč; kalhoty – Zara 799 Kč; espadrilky – Zalando 2950 Kč; kabelka – Zalando, po slevě 1311 Kč; sluneční brýle – H&M 599 Kč

Tyto boty na jutovém klínku jsou naprostou esencí udržitelného a nadčasového šatníku. Vyzařují sofistikovanou lehkost a jsou vhodnou volbou i pro ty, které nechtějí pověsit podpatky na hřebík, ale zároveň touží po větší svobodě kroku. Zkrátka a jednoduše řečeno – jediné podpatky, které jsou akceptovatelné námi všemi. A razítko schválení těmto klínovým espadrilkám daly i členky královské šlechty. Jsou totiž poznávacím znamením Letizie Španělské, ale i Kate, která na ně v teplém období nedá dopustit.

Outfit pak doplnila béžovým svetrem s krátkými rukávy a vysokým stojáčkem, shopper bagem v odpovídající barvě a stylovými slunečními brýlemi.

TIP REDAKCE:

Pokud celý look založíte na monochromatickém vzhledu, barvě v různém spektru odstínů, stejně jako my, vznikne vám čistá ženská elegance, která vás rozzáří.

Trendy outfit ve stylu Pippy Middleton vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Podívejte se na další inspirativní looky Pippy Middleton: 

Autor: Žaneta Podlahová