Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

7 outfitů, které vás zbaví stresu. Dýchnou na vás totiž dovolenkovou atmosférou

  • Ve kterém outfitu budete bezstarostná?
    13. června 2021 | 06:00

    Také na vás dýchla optimistická nálada vzhledem k přibývajícím teplotám a ubývajícím pandemickým opatřením? Máme pro vás inspiraci z Instagramu na looky, které na vás přenesou dovolenkovou atmosféru. Ve kterých se budete cítit doslova v zenovém klidu?

    V zářivých energických barvách, námořnických proužcích, ale i blůzkách, ve kterých se budete cítit více než svobodně.

  • Šťavnatá oranžová

    Veškeré tóny oranžové jsou synonymem léta. Nesou totiž v sobě vášnivou červenou i energickou žlutou. Dohromady utváří prázdninový uvolněný koktejl sršící pozitivní náladou. Ženy, jež oranžovou nosí s oblibou, přesně tak působí na své okolí. Optimisticky! Pokud ji tedy nemáte ve svém šatníku, napravte to. A máte jedinečnou příležitost, protože letos je ke všemu ultra trendy. A nebojte, za cestáře už vás nikdo mít nebude. Vyzkoušejte svítivý kalhotový či šortkový kostýmek v barvě pomeranče nebo dlouhé maxišaty s halter výstřihem (výstřih soustředěný vysoko a těsně u krku), který je vítězem mezi letními střihy.  

    Jaké další barvy by měla mít v šatníku každá žena?

    Video se připravuje ...
    Těchto 6 odstínů musí mít každá žena v šatníku! Jaké to jsou? • VIDEO: Videohub

  • Vůně louky

    Květinový vzor nás nikdy neopustí a nepřestane bavit. A není se čemu divit. Pohled na šaty, které připomínají rozkvetlou louku, je více než uklidňující. Tento motiv nepodléhá věku, a tak si ho mohou dovolit mladé slečny i zralé ženy. Navíc dodává looku mladistvější, svěží vzhled. Květiny nejvíce vyniknou na ryze ženském oděvu – šatech. Tak si jich užijte, dokud je čas, a nechte je zazářit v plné kráse.

  • V zajetí saténu a hedvábí

    Ale v dobrovolném zajetí! Protože jakmile oblečete ultratenké materiály jako satén s hedvábím, budete v nich chtít chodit celý den. Jsou totiž na dotek příjemné, maximálně komfortní a v parných dnech vás ochladí. Vyzkoušejte saténovou či hedvábnou midisukni s blůzkou nebo slip dress – šaty na špagetových ramínkách věrně připomínající negližé. Doplnit je můžete košilí uvázanou v pase na uzel či mašli. Lesklé materiály vám propůjčí punc luxusu a neodolatelnosti.  

    S čím ještě kombinovat saténovou sukni? To se dozvíte ve videu:

    Video se připravuje ...
    S čím nosit saténovou sukni: 3 jednoduché kombinace, které si zamilujete! • VIDEO: Karel Dlabač

  • Moderní námořnice  

    Proužky rok co rok s nástupem teplého počasí vytáhneme. Ještě aby ne. Při pohledu na ně se nám retrospektivně vybaví všechny ty báječné dovolené u moře, dobrodružství a naprostá bezstarostnost. Omámily nás ale dost možná i díky silnému kontrastu tmavých pruhů na bílém podkladu, což dokazuje, že protiklady (se) zkrátka přitahují. Bretaňské pruhy si můžete užít na tričkách, blůzkách, ale i kostýmku!

  • Boho diva

    Spontánní, svobodné, nespoutané. Takové jsme po čas léta, kdy s úsměvem na tváři vyrážíme vstříc novým zážitkům, a to nejen při cestách na zahraniční dovolenou, ale třeba i při cestě na piknik s kamarádkami. Přímo příznačným oděvem pro letní zábavu jsou bohémské neboli boho šaty v tlumených, naturálních barvách. Tyto vzdušné krásky vyniknou v minimalistickém unitárním vzhledu či doplněné o třásně, květiny, volány či krajku. Při chladných večerech si přes ně můžete přehodit sezonní džínovou bundičku.

    Jaké šaty sluší boubelkám i štíhlým ženám? Podívejte se na souboj velikostí S vs. XL!

    Video se připravuje ...
    Souboj velikostí S vs. XL: Šaty pětkrát jinak, které lichotí boubelkám i štíhlým ženám • VIDEO: Videohub

  • Pravá Pařížanka

    Midi střih, jednoduché linie, knoflíky vpředu, véčkový výstřih a krátké rukávy. To jsou atributy šatů, bez kterých Pařížanky nedají ani ránu. A vědí proč. Ladně kopírují ženskou siluetu a propůjčují jim eleganci sobě vlastní. Zkuste to letos podle nich!

  • Nahoře bez!

    Pokud si chcete letos dopřát svobodu dvojnásobně a s grácií, zkuste topy, košile, blůzky či šaty s opravdu hlubokým výstřihem na zádech. S tolik vykrojeným, že vám nedovolí si vzít podprsenku. No není to ona žádoucí svoboda, kterou léto vyžaduje?

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.