Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nečekejte na slevy! Souboj letních šatů do 799 korun. Které u vás zvítězí?

20. června 2023 | 06:00

Po dlouhé epizodě se můžeme konečně těšit na tropy. Že vám také chyběly šaty stejně jako nám? S novým týdnem jsme je s radostí vytáhly a vsadily jsme na malé bílé. A co vy? Které letní šaty jsou vaše oblíbené?

Nebo se oblíbenými stanou vždy ty s nálepkou „nové“? Musíme se přiznat, že občas upozaďujeme starší krásky za těmi novými, avšak dáte nám za pravdu, že horké novinky se musí řádně vyzkoušet a okoukat, abychom je zase mohly střídat s ostatními favoritkami z naší nadčasové skříně.

Které šaty budou slušet boubelkám i štíhlým ženám? Podívejte se na pořad Souboj velikostí S vs. XL!

Video se připravuje ...
Souboj velikostí S vs. XL: Šaty pětkrát jinak, které lichotí boubelkám i štíhlým ženám • VIDEO: Videohub

Kolik jste ale ochotna do nového modelu investovat? Shodly jsme se v redakci, že osm stovek je zlatá střední cesta příznivá pro všechny, jedná-li se o sezonní trend, lehké materiály hodící se pouze na léto. A na slevy čekat opravdu nemusíte. Jaké šaty naleznete v obchodech?

Ostřílenou klasikou jsou věrné košilové šaty. Proč se ale těší tolik velké oblibě? Snoubí totiž naprosté pohodlí, čirou eleganci, a navíc dokonale padnou všem postavám! Budou ideální jak pro dámy, které mají dolní část širší oproti subtilnímu vršku (neboli postavu hrušky), tak pro rovné postavy, jimž opasek dodá více ženství. Zapovězeny nejsou ani pro boubelky, kterým zakryjí problematické partie, ani pro dámy menšího vzrůstu. Vzhledem k véčkovému výstřihu, jehož se docílí rozepnutím horních knoflíků a oddálením košilové rozhalenky od obličeje, jim přidají opticky pár centimetrů navíc. A každý centimetr se počítá, no ne?

Více se o nich dočtete v našem článku:

Košilovým šatům však silně konkurují stupňovité či kaskádové šaty nebo šaty nadčasové s balonovými rukávy, ve kterých se cítíme nadmíru žensky a sebevědomě. O vaši přízeň budou letos bojovat smyslné kousky s průstřihy v pase či ty s hlubokým výstřihem na zádech.

A co vzory? Tak jako košilový střih neodmyslitelně patří k létu, tak zejména bretaňské pruhy či květy jsou nepostradatelnou součástí outfitu. Nesmrtelné jsou však i zvířecí vzory, hravá geometrie či madeira. Tu leckdy považujeme za bílou krajku, ale není to tak docela pravda. Nejedná se o krajku, nýbrž o převážně bavlněnou látku s proděravělou výšivkou v podobě jemných ornamentů v totožné barvě.

Stylové šaty za nejvýhodnější ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Jakým tedy dáte letos přednost vy? Minimalistickým na špagetových ramínkách nebo sladkým růžovým v Barbie estetice? 

Autor: Žaneta Podlahová