Středa 26. června 2024
Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav
Oblačno, bouřka 28°C

Stylový týden: Zuzana Čaputová rozzářila Pražský hrad, Nikol Švantnerová pro změnu Brno

  • Stylový týden: Zuzana Čaputová rozzářila Pražský hrad, Nikol Švantnerová zase Brno
    17. června 2024 | 05:00

    S uplynulým týdnem tu máme opět pravidelný Stylový týden a s ním i módní zúčtování. Tentokrát se do našeho hledáčku dostala již bývalá slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, která svým módním výběrem zazářila na poslední návštěvě v Praze coby dosluhující slovenská hlava státu. Jakými módními atributy uchvátila a kdo ještě předvedl vytříbený styl na jedničku?

  • Zuzana Čaputová

    Zuzana Čaputová zavítala do Prahy, kam vedla její poslední zahraniční cesta ve funkci prezidentky: „Moja úplne posledná a rozlúčková zahraničná cesta vo funkcii prezidentky vedie do Prahy. Aj keď slovo ‚zahraničná‘ mi v tomto prípade znie zvláštne, pretože sa v Čechách cítim, akoby to bol môj druhý domov,“ napsala k příspěvku na svém instagramovém profilu a následně poděkovala prezidentovi Petru Pavlovi za spolupráci a podnětné rozhovory.

    Na Pražský hrad dorazila v doprovodu svého partnera Juraje Rizmana, tam ji čekal prezident spolu se svou chotí Evou Pavlovou. Již bývalá slovenská prezidentka zvolila na společné setkání šaty v lady délce ke kolenům, které dominovaly svojí velmi trendy fuchsiovou barvou, jež dodávala nositelce jistou dávku mladistvosti. Na šaty s projmutým, jasně definovaným pasem navrstvila bělostný kabátek ve správné délce, který je překrýval. Doplňky jako zlatá brož, vysoce elegantní lodičky v tělové barvě či perlové náušnice pak tvořily příjemnou symbiózou a stvrdily tak její sofistikovaný vzhled.

  • Rosie Huntington-Whiteley

    Půvabná modelka Rosie Huntington-Whiteley pravidelně předvádí bezchybné looky, jež jsou mnohým čirou inspirací. A nebylo tomu přirozeně jinak ani tentokrát. Na módní přehlídku francouzského návrháře Jacquemuse dorazila v oku libém modelu dvoubarevné tonality. Top na špagetových ramínkách s hranatým výstřihem doplnila pouzdrovou sukní se zebřím vzorem. Nablýskanost vzhledu dokreslila malá černá kabelka do ruky, sandálky na podpatku i opulentní zlatý náramek na ruce, který korespondoval se sponou pásku.

  • Demi Moore

    Herečka Demi Moore byla nedávno spatřena ve večerních hodinách v Santa Monice se svými dcerami, se kterými vyrazila na večeři. Hollywoodská star vyrazila v kalhotovém kostýmu v oversize střihu s podtónem pánského šmrncu. Šedý co-ord set po vzoru Demi vřele doporučujeme zralým dámám, neboť tento odstín nepůsobí tak tvrdě jako jeho černá obdoba. Navíc je šedá barva na aktuálním módním výsluní.

    Komplet vkusně doladila nebesky modrou košilí, jejíž rukávy vykukovaly zpod saka a zabrnkaly tak na strunu stylu. Celý look, který je opřený o nadčasové kousky, s nimiž vytváříme kapsulový šatník, doplnila dalším ikonickým, a proto zcela nezbytným kouskem – bílými teniskami na vyšší platformě. Jeden pár takových minimalistických bot by neměl chybět v botníku žádné ženy bez ohledu na věk.

    Jak ještě kombinovat tenisky? To se dozvíte ve videu: 

    Video se připravuje ...
    3 typy tenisek: K jakým outfitům se nejvíce hodí? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • JLo

    Demi Moore nebyla jediná, která v minulém týdnu zazářila v kalhotovém kostýmku zavánějícím luxusem. I JLo vsadila na tento módní atribut, který je nezbytnou součástí každé skříně. Vsadila na unitární tonalitu v odstínu slonové kosti, který se vtiskl nejen do kompletu, ale i kabelky značky Jacquemus či unitárního topu.

    Oversize co-ord set vyzařoval ležérnost a přirozenou nenucenost díky lněnému materiálu, který je ideální do parných dní. Ačkoli je notoricky choulostivý, enormně mačkavý, což je jeho největší prohřešek, rok co rok mu to odpouštíme, a to vzhledem k jeho antibakteriální podstatě i termoregulaci. V létě vás totiž ochladí, v zimě naopak zahřeje, a navíc nepohlcuje prach a obstojně odvádí vlhkost. Nakonec tak lze připustit, že onen počáteční prohřešek vlastně až takový průšvih není a že mačkání k jeho ležérnímu charakteru zkrátka patří.

  • Nikol Švantnerová

    Brno v minulém týdnu přilákalo všechny milovníky módy. Konal se totiž další ročník Fashion Night Brno, kde představili své kolekce návrháři a návrhářky jako Zuzana Lešák Černá, Debbie Brown, Luděk Hanák nebo Miroslav Michael Knot.

    Módní událost si nenechala ujít ani modelka Nikol Švantnerová, která mezi ostatními vyčnívala na dálku zářivými šaty značky Self-Portrait. Zapůjčený model z pražského salonu The Dress se vyjímal nejen svojí saturovanou limetovou barvou, ale také třpytivým reliéfem, který tvořily nalepené kamínky. K midi šatům kopírujícím siluetu Nikol zvolila sandálky na podpatku ve stejné tonalitě.

    Stylový outfit za výhodnou cenu pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  stylový týden, trendy, móda
Diskuse ke článku
.