Sobota 18. května 2024
Svátek slaví Nataša, zítra Ivo
Oblačno, déšť 19°C

Košilové šaty jsou pro každou postavu! Tohle je 40 těch nej z aktuálních kolekcí

9. května 2024 | 06:00

Spojení elegance s naprostým pohodlím nebylo snad nikdy tak žádoucí jako nyní. Chceme se cítit jako v pyžamu, avšak zapůsobit na okolí vytříbeným vkusem. Před našimi módními požadavky hravě obstojí košilové šaty a není divu, že se pyšní nálepkou „všemi oblíbené“. Proč byste si je letos měla pořídit i vy, pokud stále ještě nejsou ve vaší skříni?

Ano, (nepřekvapivě) i letos budou horkými favority. Proč se k nim ale rok co rok vracíme? Jsou totiž geniální, co se střihu týče, protože jsou častokrát doplněny o textilní pásek, jenž vyrovná nesoulad tělesných proporcí a vykouzlí onu žádoucí siluetu přesýpacích hodin.

Které šaty ještě budou slušet štíhlým ženám i boubelkám? Na to se podívejte v Souboji velikostí S vs. XL!

Video se připravuje ...
Souboj velikostí S vs. XL: Šaty, které lichotí boubelkám i štíhlým ženám, pětkrát jinak • VIDEO: Videohub

Budou ideální jak pro dámy, které mají širší dolní část oproti subtilnímu vršku neboli postavu hrušky, tak pro rovné postavy, jimž opasek dodá více ženství. Zapovězeny nejsou ani pro boubelky, kterým zakryjí problematické partie, ani pro dámy menšího vzrůstu. Vzhledem k véčkovému výstřihu, jehož se docílí rozepnutím horních knoflíků a oddálením košilové rozhalenky, vám přidají opticky pár centimetrů navíc. A každý centimetr se počítá, no ne?

Genialitu však nezapřou ani ve své variabilitě. Budí uvolněný, neformální dojem, avšak obstojí i za stolem v kanceláři i na velkolepé konferenci. Jsou tak našimi věčnými spojenci v práci i mimo ni! Není tak divu, že si je oblíbila i současná ikona stylu princezna Kate, která je doslova chodící elegancí. Jsou totiž stejně reprezentativní jako ona sama.

I evergreeny však postupují záplavou momentálních trendů a každým rokem přicházejí s lehkou obměnou. Ani těmto jinak elegantním šatům se nevyhnou letošní žhavé atributy s jistou dávkou sex-appealu, jako jsou uzly v pase, smyslné průstřihy, efektní řasení, mašle či mini délka. Všechny romantičky potěší florální vzor, odvážné pak pestrá paleta barev i nejrůznější barvité vzory.

Velký výběr šatů pro různé příležitosti najdete na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Tohle je výběr 40 nejlepších. Vybrala byste si?

Autor: Žaneta Podlahová