Pátek 17. května 2024
Svátek slaví Aneta, zítra Nataša
Oblačno, déšť 20°C

Laura z tygrů těsně před padesátkou vypadá jako starší sestra své dcery. Kdo další ukázal svoje kopie?

2. května 2024 | 14:20

Tradiční prvomájová akce DERMACOL LOVE DAY má za sebou úspěšný šestý ročník. I letos Grébovka ožila pestrým programem, který si nechala ujít řada známých krásek. Nechyběla oblíbená moderátorka Eva Hecko Perkausová, o hudební doprovod se postarala Eva Burešová či Sharlota, nejzamilovanější akci si ale nenechaly ujít ani slavné maminky s dcerami. Zpěvačku Lenku Novou doprovodila půvabná dcera Kateřina, Ivu Kubelkovou zase Karolína. A dokazují, že jaká matka, taká Katka!

Talentem oplývaná zpěvačka

Zpěvačka Lenka Nová, známá svým nezaměnitelným sametovým altem, se dostala do povědomí zejména díky kapele Laura a její tygři, ve které působila dlouhých 12 let. Odehrála s ní stovky koncertů, vydala ale i čtyři sólová alba nesoucí názvy Nová deska, Psí hodina, Čtyřicítka a Dopisy.

Jak se nechala v minulosti slyšet pro server Super.cz, s věkem se jí přirozeně vykrystalizoval její hudební styl a z rockerky se stala šansoniérkou, která je přirovnávaná k legendární Haně Hegerové. Vyjma úspěšné zpěvačky je i pyšnou maminkou téměř patnáctileté dcery Kateřiny, kterou má ve střídavé péči s bývalým manželem, hudebníkem Michalem Pelantem.

Jubilejní narozeniny

Obě dvě čekají jubilejní oslavy narozenin. Talentem obdařená zpěvačka oslaví 19. září kulaté padesáté narozeniny, ještě předtím svíčky na narozeninovém dortu sfoukne dcera Kateřina, které bude na konci května krásný patnáct let. Ačkoliv je dělí pětatřicetiletý věkový rozdíl, zpěvačka Lenka Nová září mladistvým vzhledem.

Typický odkaz Y2K módy i čas na minimalismus

Na prvomájové akci DERMACOL LOVE DAY předvedla zpěvačka minimalistický look opřený o základní kousky jako bílý top, béžové rovné kalhoty a trendy černé baleríny, jež šly ruku v ruce s černou shopper bag. Dcera zvolila typický outfit hodný teenagerky s odkazem na módu Y2K z přelomu nového tisíciletí. Na konci devadesátek a nultých let nového milénia totiž byly na módním výsluní volné až plandavé baggy džíny pospolu s crop topy, na něž vsází dnešní náctiletí a ani Kateřina není výjimkou.

Společný vzhled i cit pro módu

Jako tradičně se události zúčastnila i půvabná modelka, moderátorka a herečka Iva Kubelková, jež byla v doprovodu svou dcer - Natálie i Karolíny. Natálka s Ivou vsadily na příznačnou růžovou. Účastnice StarDance na overal ve starorůžové barvě, který byl ozvláštněn velmi decentně spadlými rameny. Tento střih nyní aspiruje na titul hit sezóny, který dodá každé nositelce do looku jistou dávku ženskosti a kýženého šmrncu.

Exkluzivní rozhovor s kostýmním výtvarníkem StarDance: Iva Kubelková oblékla jedny z nejzajímavějších šatů!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Dcera Karolína, která je své mamince neskutečně podobná, zvolila růžové tričko pospolu s džínovými šortkami, které taktéž kralují mezi trendy. Je vidět, že jablko nepadlo daleko od stromu nejen co se vzhledu, ale i citu pro módy týče.

Dámy však po čas dne vynesly dva dva modely a Iva se kromě růžové vyjímala i v neonově zářivém topu, které ji dodal do tváře mladistvý vzhled. 

Na fotografie těchto krásných maminek i jejich dcer se podívejte do naší fotogalerie.

Autor: Žaneta Podlahová