Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

V těchto sandálkách strávíte celé léto: Odjedou s vámi na dovolenou a půjdou i na rande

  • Bez kterých sandálů neodjedete na dovolenou?
    31. května 2021 | 06:00

    Na volno, svobodně, hravě. Na téhle vlně se svezou letní sandálové trendy a budete je zbožňovat, za to vám ručíme! Od zavazovacích na nízkém podpatku přes minimalistické na platformě až po sportovní na suchý zip. Takové si zabalíte na dovolenou a vykročí s vámi vstříc letní lásce a nespoutanému dobrodružství. Také se nemůžete dočkat stejně jako my?

    Ani sandálkům na léto 2021 se nevyhnulo obloukem pohodlí, kterému jsme se naučily za dob pandemie. A tento komfort, zdá se, bude nadále přetrvávat. I když potěšíme i milovnice střevíčků na podpatcích – a to takzvanými kitten heels (botami na nízkém podpatku) či botami s platformou. Přiměřený kompromis, co říkáte, dámy?

  • Sportovní na suchý zip: Silný trend letošního léta

    Ano, začneme u ryze sportovních. Protože komu jinému se zavděčíme outdoor trendy než našim vlastencům? Tento styl je u nás silně zakořeněný, i když jsme mu na pár let dali sbohem. Nyní se typicky turistické obutí dostalo na přední příčky hlavních trendů letošního léta. Látkové pásky a zapínání na suchý zip si ihned zamilujete pro jejich variabilní nastavitelnost, díky níž přilnou ke každé nožce. Konečně se vám tak boty nebudou vyzouvat a stihnete doběhnout svůj ranní spoj do práce. Ačkoliv se může zdát, že půjdou ruku v ruce pouze s kalhotami či šortkami, opak je pravdou a my vás o tom milerády přesvědčíme. Černé kožené budou hravým kontrastem k boho šatům přírodních tónů s romantickými balonovými rukávy!

    Tip na video: S čím kombinovat bílé tenisky?

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Karel Dlabač

  • Sexy vázání

    Vázání sportovnímu pánskému nádechu plně konkuruje – budou se přít o vaši plnou pozornost. Různé šňůrky jsme si oblíbily už u crop (zkrácených) svetříků a topů, dokonce i u sukní, kdy látkové pásky věrně připomínají titěrná tanga vylézající z dolního dílu. Ano, přesně tak – i smyslnost bude letošním trendem! Navíc – pokud ploché sandálky či sandálky na nízkém podpatku se zavazováním až k lýtkům zvolíte ke krátkým kraťasům, sukním či šatům, vytvoří vám nohy bohyně! Úzké kožené pásky vás opticky prodlouží.

  • Žabky do města i do práce!

    Také máte ve tváři lehký údiv? Žabky se už dávno neberou jako podřadné a přehlédnutelné obutí k vodním radovánkám. Nyní povýšily, a to doslova! Jsou totiž i v podpatkové verzi, jež perfektně doplní business look – společenské široké kalhoty, ležérní triko a sako v prodloužené délce. A vida – že by letošní pracovní uniformita? Pro větší pohodlí však můžete zvolit ty bez podpatku s širšími koženými pásky, které vám prokážou stejně stylovou službu!

    Tip na video: Jak kombinovat sako tak, aby slušelo boubelkám i štíhlým dámám?

    Video se připravuje ...
    Souboj velikostí S vs. XL: Jak zkombinovat sako tak, aby slušelo hubeným ženám i baculkám? • VIDEO: BPŽ/Petr Němeček

  • Jen vklouznout

    Přesně tak, nejsnadnější obouvání. Stačí do pantoflíčků jen vklouznout. Letos sehrají u těchto rychlenazouvacích bot hlavní roli pásky s různým překřížením, kroucenými uzly a v neposlední řadě pak platforma. Minimalistické kožené pantofle s jedním širokým páskem, hranatou špičkou a nízkým podpatkem pak budou vhodnou obuví k šatům pro slavnostní společenské události. Třeba je vezměte na svatbu svých blízkých.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.