Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Konečně praktická kabelka! Tyhle velké a ještě větší uvidíte úplně všude

20. května 2021 | 06:00

Praktičnost. Ano, té jsme se za tu dlouhou společenskou odmlku naučily. A to nejen v oblečení, ale i v doplňcích, botami počínaje a kabelkami konče. A právě u těchto ryze ženských kousků jsme upustily od pouhé dekorace poutající pozornost a přešly jsme na větší verzi, do které se vejde více než jen kreditka a mobil. Mnohem více!

Pojme váš kosmetický arzenál, notebook, peněženku i krabičku s obědem. A vůbec další smrtelně důležité nezbytnosti, však to sama dobře znáte, že? Hlavně této opravdu velké kabelce, které se přezdívá shopper či tote bag, vřele poděkujete, když u kasy zjistíte, že jste doma zase zapomněla svou látkovou tašku na nákup. A tenhle pocit je zkrátka k nezaplacení, protože není provinilejšího pocitu, než když musíte sáhnout po igelitové tašce, není-li zrovna k dispozici papírová verze.

Tip na video: Jak správně skladovat kabelky?

Video se připravuje ...
Jak správně skladovat zimní kabelky, aby byly za rok zase jako nové? • VIDEO: Adam Balažovic

Kouzlo opěvované shopper bag nespočívá jen v praktičnosti, ale i nadčasovosti. Kožená minimalistická kráska vás může doprovázet životním dobrodružstvím několik let a pořád nevyjde z módy. Navíc vám dodá prémiový vzhled. Dlouhodobá investice, která dává opravdu smysl. Pokud však už takovou jednu vlastníte, ale chcete se odměnit za tu dlouhou nakupovací abstinenci, zvolte bavlněnou tašku obdélníkového tvaru, která se rozmohla především po vzoru značek Christian Dior, Chloé či Lalo.

Tyto plátěné tašky, které jsou často doplněny o viditelné popruhy, jež jsou jejich hlavní doménou, dodají vašemu looku svěží letní vánek. Budou si rozumět s volnými boho šaty, ale především s klínovými espadrilkami na zavazování. O těchto oblíbených botách aristokratek jsme detailněji psaly v tomto článku:

Podobnou službu vám však poskytnou i věrné slaměné kabelky, které připomínají roztomilé proutěné košíčky. Bez téhle tašky zkrátka neodjedete na dovolenou, společníka vám však bude dělat i na tuzemských koupalištích. A je jen na vás, jaký druh shopper bag zvolíte. Stačí se podívat do naší fotogalerie a vybrat si svou novou oblíbenkyni! Tak která to bude? Pruhovaná, slaměná, ta z bavlněného plátna či minimalistická černá kůže?

Autor: Žaneta Podlahová