Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Konec teplákům! Tohle jsou ty nejlepší outfity, ve kterých můžete konečně vyrazit i do restaurace!

  • Kterými outfity zazáříte?
    2. června 2021 | 06:00

    Jak slavnostní, tolik osvobozující pocit! Konečně byly otevřeny nejen vnější, ale i vnitřní prostory restaurací. Nechat se obsloužit po tak dlouhé době je doslova luxus. Vlastně vždy byl, protože restaurace jsou spojeny se speciálními příležitostmi, zábavou a oslavou. Jen pro nás nyní povýšily na kulturní zážitek, je to pomalu jako jít třeba do divadla…

    Co si při této příležitosti obléknout? Dost bylo pohodlné módy, bavlněných tepláků a jednotné uniformity. Vykročte vstříc novým zážitkům v modelu s puncem ryzí ženskosti! Co třeba zářivý kostýmek, šaty připomínající smyslné negližé nebo saténová sukně s košilí či blůzkou?

  • Slip dress nejsou jen do ložnice

    Slip dress vzhledem k velmi jemným a lehkým materiálům, jako jsou hedvábí či satén, ze kterých jsou ušity, evokují noční negližé. Jejich jednoduchý střih a špagetová, velmi úzká ramínka jsou pak dalšími jasnými ukazateli. Tyto šaty však nejsou hodny jen ložnice, nýbrž povýšily i na uznávaný společenský oděv. V 90. letech byly jejich průkopnicemi princezna Diana, Jennifer Aniston či Kate Moss. A i vy si je oblíbíte! Není totiž neutrálnějších šatů, se kterými vytvoříte jak sexy outfit, tak ten s rockovým či sportovním nádechem! Navíc vzhledem k ultratenkému materiálu je v létě nebudete chtít sundat. Vhodným obutím budou sandálky na podpatku, v chladných dnech si přes ně můžete obléknout sako a můžete nazout s klidným svědomím tenisky!

    Tip na video: Jak zkombinovat sako tak, aby slušelo štíhlým ženám i baculkám? Na to se podívejte v pořadu Souboj velikostí S vs. XL!

    Video se připravuje ...
    Souboj velikostí S vs. XL: Jak zkombinovat sako tak, aby slušelo hubeným ženám i baculkám? • VIDEO: BPŽ/Petr Němeček

  • Balonové rukávy v hlavní roli

    Pokud je na vás model se slip dress příliš smyslný a byl by za hranou vaší komfortní zóny, zvolte jiné šaty – s balonovými rukávy! Ty vám prokážou totožnou službu. Budete si v nich připadat stejně výjimečně. Protože právě balonové rukávy v nás vzbuzují větší emancipaci, odhodlání a sebevědomí. A není divu, že už několikátou sezonu bojují o první příčky oblíbených trendů. Proměňte se v romantickou a stylovou divu v dlouhém modelu až na zem nebo v midi střihu s okrasným límečkem či výstřihem do V. A v čem přímo zazáříte? Rozhodně ve žluté!

    Podívejte se ve videu, které střihy šatů sluší boubelkám i hubeňourkám!

    Video se připravuje ...
    Souboj velikostí S vs. XL: Šaty pětkrát jinak, které lichotí boubelkám i štíhlým ženám • VIDEO: Videohub

  • Saténová sukně s košilí

    U saténu a jemných materiálů však ještě chvíli zůstaneme. Elegantní souhrou bude midi sukně z tohoto tenkého lesklého materiálu spolu s košilí či blůzkou s límečkem. Nebojte se zvolit pestré veselé barvy, jako jsou zářivá fuchsiová či uklidňující zelená, která je na módním výsluní a sluší každému věku! Pokud chcete mít 2 v 1, máme pro vás jeden módní trik. Na již avizované slip dress můžete do pasu uvázat košili. Záleží jen na vás, co se vám bude příjemněji nosit.

    Jak se měnily sukně v čase? To se dozvíte ve videu: 

    Video se připravuje ...
    Sukně: Jak se měnily v čase a proč se postupně zkracovaly? • VIDEO: Videohub

  • Kostýmek trochu jinak

    Pokud se však chcete držet své kancelářské uniformity v podobě společenských kalhot a vypasovaného saka, jen ji chcete trochu více ozvláštnit, zkuste kostýmek trochu jinak. Černé kalhoty s puky, které zavání lehkou nudou, vyměňte po čas léta za široké bermudy do pasu a k nim zvolte oversized sako v prodloužené délce. Místo balerín zvolte mokasíny, místo lodiček s uzavřenou špičkou pak sandálky s vázáním na pásky.

  • Široké kalhoty se zajímavým topem

    Palazzo neboli opravdu široké kalhoty do pasu s propracovanými záševky vzaly obchody doslova útokem. Letos jsme totiž daly sbohem všem kalhotám obepínajícím naši siluetu a vzdaly jsme hold pohodlí. Budou ideální volbou pro štíhlé vysoké dámy, ale i pro dámy nižšího vzrůstu. Ty si však budou muset připravit k volným kalhotám boty na podpatku, aby si nohavice nepřiduply. Vyšší pas totiž opticky zajistí prodloužení postavy. A must-have look? Noste je ve smetanové krémové barvě se zastrkanou košilí pastelových barev či se zajímavým topem! Outfit, ve kterém budete vskutku elegantní!

  • Overal s výrazným doplňkem

    Není jednoduššího stylingu než navléknout si hravý overal. Cobydup vytvoříte hotový outfit a věřte nám, že se v něm budete cítit stejně komfortně jako v šatech! Jaký vám bude slušet a proč není třeba ho zatracovat? To se dozvíte v našem článku zde:

    Do restaurace zvolte elegantní černý, který doplníte barevnými doplňky v podobě společenské kabelky menších rozměrů, zajímavých náušnic či bot. Dejte si však pozor, aby vyčnívalo jen pramálo doplňků, abyste overal zbytečně nevytěsnila do pozadí. Nechte vyniknout jeho čirou dokonalost!

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.