Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Doslova po vzoru první dámy Spojených států! 30 punčocháčů, které jsou zatraceně sexy

7. dubna 2021 | 14:00

Do našeho hledáčku se dostaly vzorované punčocháče po tom, co se strhla valná diskuse o výběru outfitu Jill Biden, první dámy Spojených států amerických. Do kritiky se dostaly právě již zmíněné punčocháče, které někteří označili dokonce za síťované. Co myslíte vy, šlápla Jill vzhledem ke svému postavení opravdu vedle?

V kombinaci s kotníkovými botami na vysokém podpatku spolu s celočerným lookem, především pak s minisukní, odrážely rebélii, odvahu okořeněnou jistou dávkou drzosti s lechtivým podtónem. Ačkoliv jsou vzorované punčocháče u žen nezbytnou součástí jejich prádelníku a právě netypický vzor ozvláštní jinak docela obyčejný outfit, je to pak právě první dáma, jež má být vzorem ukázkové etikety. Pokládáme si však otázku – a není to přece jen na druhou stranu svěží změna v již zažité uniformitě?  Ve svých téměř 70 letech dokazuje, že móda je opravdovou hrou a že ani dámy vyššího věku nemusí rezignovat na odvážnější kousky, pokud se v nich budou cítit navýsost dobře.

Štěstí, že my jakožto obyčejné smrtelnice nečelíme velké kritice a nemusíme se řídit módními pravidly žádoucí etikety. Zkrátka si můžeme nosit jakékoliv oblečení či doplňky, které nás rozradostní. Pokud jste milovnice nejrůznějších vzorů – od károvaných punčocháčů po srdíčkové – uděláme vám nevídanou radost naší fotogalerií!

Naleznete v ní 30 těch nejlepších, které oživí váš jarní look!

Více módní inspirace naleznete v pořadu Ikonické modely!

Autor: Žaneta Podlahová