Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Návrhářka Tereza Vu: Svoje prádlo zkouším nejdřív na sobě

Video se připravuje ...
VIDEO: Martin Mol
9. dubna 2021 | 06:00

Návrhářka Tereza Vu je nesmírně zajímavá žena, která je velmi talentovaná. Od okamžiku, kdy si uvědomila, co v životě chce a co ji baví, se jí prostě věci daří. Její prádlo je vyzývavé a sexy a dokáže do něho obléknout i ženy, jež neváží i s postelí padesát kilo!

Tereza Vu Hanč měla od malička sklony k tvořivosti a její cit pro umění se nezapřel, ovšem rodiče si nikdy nemysleli, že by se tím mohla živit. „Studovala jsem francouzštinu na Univerzitě Karlově asi do pátého ročníku, ale potom jsme se s manželem odstěhovali do Londýna a nikdy jsem ji nedokončila. Tam jsem se totiž přihlásila na London College of Fashion, kam mě přijali, a pak už šlo všechno ráz na ráz,“ vypráví Tereza. Ovšem tahle škola je jednou z nejprestižnějších ve svém oboru, takže klobouk dolů!

Tereza ovšem v Londýně zakotvit nechtěla a vrátila se do rodné země. Spodní prádlo ji vždy zajímalo, a to je skvělé, protože když se podíváte na její dokonalé modely, uvědomíte si, že by bylo škoda o něco takového svět módy ochudit. Jenže jsou vůbec české ženy dost odvážné na to, něco podobného nosit, a není to jen pro hubeňourky? „Ty ženy, které chodí ke mně, odvážné rozhodně jsou. Spousta lidí si myslí, že dělám prádlo pro drobné a hubené ženy, ale to není pravda. Dělám prádlo na míru a myslím, že ženy všech velikostí by si měly uvědomit, že mohou nosit hezké prádlo. Navíc v zahraničí je plus size modeling velkým trendem.“

Jaká je specialita českých žen? Jak se shání Tereze modelky na přehlídky? Jak učí návrhářka své dvě dcery vnímat své tělo? To jsou všechno ještě další otázky, kterých jsme se v našem rozhovoru dotkly a které jsme probraly. Odpovědi na tyto otázky najdete v našem videu.

Video se připravuje ...