Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Legíny, které už nebudete chtít sundat! Jak je vkusně kombinovat?

19. listopadu 2020 | 06:00

Legíny jsou takovým módním jojo efektem. Znovu a znovu se vracejí jako bumerang z útrob našich šatníků i z odkladiště pomyslných trendů. Nesnášíme je i milujeme zároveň, ale tyhle si opravdu oblíbíte! Nejenže věrně připomínají vzhled stretchových skinny kalhot, ale také vás zahřejí. Zateplené legíny teď budou pro vás módní alfou a omegou.

Zateplené legíny vás zahřejí více než kalhoty, a to vzhledem k vnitřní vrstvě mikroplyše nebo technologii THERMOLITE®. Díky tomu, že tento typ disponuje silnějším materiálem, se nedostanete do trapného faux-pas a nevystavíte se posměškům ohledně prosvítajícího spodního prádla. Proto je můžete nosit i ke kratším bundám.

Jak s takovými upnutými černými nohavicemi ale vytvořit neotřelý vzhled?

Kostky jsou vrženy

Letošním podzimním a zimním hitem se staly kostkované košilové bundy a kabáty. Výrazné límce a elegance staré školy v podobě vzoru kostky jsou atributy, díky nimž se tyto svršky vezou na vlně neotřelého a vysoce módního stylu. Je v kurzu nejen midi délka, ale i kratší střih. A pokud prahnete po originalitě, zvolte ty s třásněmi. Tento detail ostatně vládl i létu a svou popularitu si ponechá i tuhle chladnou sezonu. Vhodným obutím pak budou robustní kotníkové boty ve stylu chelsea boots.

Nestárnoucí pletenina

Pokud se však nemůžete zbavit nejistého dojmu z upnutých legín a budete se cítit lépe v delších svršcích sahajících až ke stehnům, zvolte svetrové šaty. Ty jsou momentálně současným fenoménem a skýtají mnoho výhod. Jsou nadčasové, snadno kombinovatelné, zahřejí, mohou si je dovolit dámy každého věku a jednoduše se vrství. Look doplňte minimalistickým kabátem a vysokými širšími kozačkami. Úspěch zaručen!

Více se o nich můžete dočíst zde: 

Podívejte se na kombinace se zateplenými legínami: 

Známka luxusu a elegance

Béžová. To je to, oč tu běží. Je synonymem luxusu, a to bez ohledu na to, zda jsou vámi vybrané oděvy od návrhářů, drahých značek či z běžně dostupných obchodů v přiměřené cenové relaci. Pokud zvolíte k legínám béžový dlouhý kabát či trenčkot, povýšíte i jinak sportovní look o level výše a za každé situace budete vyzařovat eleganci a vytříbený vkus.

Jaké jsou další noblesní barevné kombinace? To si můžete přečíst v tomto článku: 

Více módní inspirace naleznete zde: 

Video se připravuje ...
Jak nosit dámské sako: Vypadá skvěle s džínami i sukní! • VIDEO: Petr Němeček

Autor: Žaneta Podlahová