Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sezona šál právě začala! Jednu z nich určitě vynosíte i vy

2. listopadu 2020 | 06:00

Teploty stále klesají, a tak je na čase vytáhnout z útrob šatníku nezbytný doplněk, jenž je doslova symbolem podzimu a zimy. Ano, přesně tak, čas šál právě nastal! Jaké jsou aktuální trendy a jak šálu nosit tak, abyste její pomocí vytvořila neotřelý vzhled?

Šála je dle mého opravdu vděčný doplněk. Nejenže je nestárnoucí, a tak můžete svůj oblíbený kousek nosit sezonu co sezonu, ale je i velmi praktická vzhledem k tomu, že dokonale zahřeje. A navíc jako třešnička na dortu dotvoří a podtrhne  jakýkoliv outfit.

Podívejte se do naší fotogalerie a vyberte si mezi nimi pro sebe tu pravou!

I letos bude tomuto doplňku vévodit kostka, ale také decentní jednobarevnost v zemitých i pastelových barvách. Nedbalým efektem pak budou roztřepené lemy či zakončení třásněmi. Světové influencerky udávající módní diktát si oblíbily především odstíny hnědé, béžové a bílé.

A jak je nosí? Ledabyle pověšené na krku, tak plní funkci zcela okrasnou, nebo jedním cípem obmotané kolem krku. Pokud ale máte šálu opravdu velkých rozměrů, můžete ji nosit jako trendy pléd!

A jak ji ještě jinak kreativně uvázat? Na to se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: 6 skvělých způsobů, jak si uvázat šálu! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Zaujalo nás:

A pokud nechcete jít po vzoru monochromatického stylu oblékání, který je sice velmi elegantní, ale zároveň i přehlédnutelný, pořiďte si kontrastní zajímavou šálu, se kterou vystoupíte z davu. Mě zaujala doslova „hot news“ od věhlasné burleskní tanečnice Miss Cool Cat, která představila první kousek z vlastního merche: limitovanou edici šál. Dominuje jí ilustrace talentované performerky a je originální, smyslná a barevná – tak, jako je ona sama.

Autor: Žaneta Podlahová