Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Legíny: Kde koupit ty nejlepší a jak je nosit i do města?

24. dubna 2020 | 06:00

Názory na nošení legín se velmi liší. Ženy se v podstatě dělí na dvě skupiny. Ty, které je oblékají jen na sport, a ty, které je nosí klidně i místo klasických džínů. Možná patříte do skupiny žen, které si myslí, že na běžné nošení se prostě nehodí. My vás ale přesvědčíme o opaku. Na jaké kombinace vsadit a jaké si pořídit?

Za jejich pohodlnost dáme ruku do ohně. Možná i to je ten důvod, proč se legíny opět ve velkém vracejí. Rozhodně už v nich nemusíte jen cvičit nebo lenošit na gauči. Vše odstartovala značka Chanel ve své kolekci 2019/2020. Viděli jsme zde luxusní legíny, které v minutě změnily názor spousty žen...

A jak je tedy nosit? Hlavně musíte myslet na to, že legíny nemohou plně nahradit kalhoty. Slabá látka ukáže veškeré nedokonalosti a zároveň vám může prosvítat i spodní prádlo. Pokud je tedy chcete nosit s kratším vrškem, ujistěte se, že jsou z pevnější látky, která neprosvítá. Mnoho žen na tento detail zapomíná a na ulici jsou spíše k smíchu, protože vypadají, jako by si zapomněly obléknout spodek.

Sportovní kousky opravdu nechte na doma nebo do posilovny, běžně se dají nosit úplně jiné modely. Černé legíny jsou klasika, která nikdy nezklame, odvázat se můžete s jinými barvami nebo i se vzory. Luxusně bude vypadat kombinace béžových nebo krémových legín s dalším světlým kouskem. 

V naší fotogalerii najdete tipy na nákup a také inspiraci, s čím legíny kombinovat:

Autor: Markéta Luštincová