Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Oslavte den spodního prádla rajcovními kousky! Na své si přijdou i boubelky!

3. dubna 2021 | 06:00

Darujte sobě i pro svého přítele smyslné spodní prádlo, které ho doslova zvedne ze židle! Nebo si o něj napište! A tentokrát nepřijdou zkrátka ani boubelky, které leckdy se sehnáním té správné velikosti mají značné potíže.

Udělejte si radost smyslným prádélkem, a vzdejte tak hold nejžhavějšímu dni v roce! Mezinárodní den spodního prádla se totiž každoročně slaví právě 3. dubna. Jaké si ale pořídit, aby vašemu manželovi, příteli, ctiteli či milenci spadla brada a zároveň abyste byla nekonečnou radostí potěšena i vy?

Vsaďte na průhledné materiály, noblesní krajky, spodní prádlo s průstřihy, ale i černou barvu nebo na dominantní červenou!

Proč ale zrovna červená? Prádlo v této barvě je totiž doslova magnetem na muže. Vyzařuje moc a energii, nosí ji vlivné, silné a sebevědomé ženy. A pokud sebevědomí nemáte dostatek, dostane se vám ho právě ve chvíli, kdy se obléknete do této barvy. V mužích probouzí vášeň a sexuální přitažlivost, pokud v ní vidí ženu.

To samé platí i pro červené rty. Ačkoliv dle výzkumů mají muži rádi převážně přirozenost, většině z nich se líbí červeně nalíčené rty. Proč tomu tak je? „Symbolem smyslnosti je tato barva v očích většiny mužů zejména kvůli tomu, že vyjadřuje plodnost ženy. V období ovulace, kdy jsou ženy pro muže nejpřitažlivější, mají přirozeně červenější rty i tváře. Barvení rtů narudo má u žen daleké historické kořeny a v minulosti to byla jistě forma prodloužení atraktivního období,“ říká terapeutka Marie Funke.

Zatímco ženy s malým poprsím si mohou vybírat z přemíry typů podprsenek, které vždy uloví v jakémkoliv obchodě ve své velikosti, boubelky s velkými ňadry mají leckdy při výběru značné potíže. Připravily jsme proto tipy na nákupy podprsenek pro oba dva typy poprsí, ale také tipy na smyslné body, župánky i kalhotky. 

A pokud nemáte se studem nic společného, okořeňte svůj prádelník punčochovými kalhotami s odhaleným klínem. 

Podívat se na ně můžete v naší fotogalerii:

Podprsenka pro velké poprsí
Autor: archiv firem
Tip: Ačkoliv vyztužené podprsenky s kosticemi a širšími ramínky baculkám perfektně sedí, nemusí se obávat ani braletek, tedy látkových podprsenek bez výztuže. Pokud takové spodní prádlo disponuje trojúhelníkově střiženými košíčky, které jsou širší jak ve výstřihu, tak v podpaží, sedne potom ženám s většími prsy a také těm, které je mají od sebe posazené o něco dál. Tento střih braletky je nekomplikovaný a přizpůsobí se ženám s větší velikostí.

Podprsenka pro velké poprsí
Autor: archiv firem



Vhodným střihem bude ale také ten s méně vykrojeným výstřihem. Díky němu, širším ramínkům a rozšířenému spodnímu obvodu udrží i velká prsa tam, kde mají být.

 

 

Podívejte se na módní přehlídku spodního prádla!

Video se připravuje ...
Nové kolekce spodního prádla: Troufnete si na ně? • VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ

 

Autor: Žaneta Podlahová