Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tohle nikdy nekupujte svým mužům! V čem budou vypadat fakt směšně?

13. listopadu 2020 | 06:00

Dámská móda je naším denním chlebem, ale co ta pánská? Je v porovnání s něžnějším šatníkem značně v pozadí a leckdy i dámy, jež mají módní trendy v malíčku, jsou ohledně pánské módy zcela ztracené. Čeho by se ale měli pánové vyvarovat, aby nezničili dojem z celého looku? Tyto poučky se budou hodit i vám, dámy. Tohle své polovičce nikdy nekupujte!

„Často dostávám otázku, jak jsou na tom se stylem naši muži. Moje odpověď zní: dobře, pokud se zbaví těchto čtyř zlozvyků,“ říká stylistka Ľubica Kmeť Jakušová v jednom z dílů nového pořadu Štýlovečka, který můžete vidět na Mall.tv. A o jakých zlozvycích je řeč? Měli by se mít na pozoru nejen pánové, ale i dámy, aby se nedopustily při nákupech pro své milé značného faux pas.

Jedním z nejhorších prohřešků jsou pánské tříčtvrťáky. Oblečení, které spolehlivě vyjadřuje obraz typického českého strejdy. Kapsové dlouhé kraťasy se vzorkem kostky eskalují do módního pekla v kombinaci se sandály a ponožkami v nich. A proč jsou tolik nevkusné? Jejich délka totiž nemá žádné logické opodstatnění. Pokud je léto, vhodným střihem jsou šortky či bermudy nad kolena, v nepřízni počasí jsou pak ideální klasické dlouhé kalhoty či džíny.

S jakými dalšími „antitrendy“ mají pánové velké starosti? Na to se podívejte v úvodním videu!

Podívejte se do fotogalerie na nejlépe oblékané muže a inspirujte se nákupy pro své drahé polovičky:

Autor: Žaneta Podlahová