Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sexy dračice, nebo pohodářka? Jakému pyžamu dáte přednost vy?

9. listopadu 2020 | 06:00

Leckdy opomíjíme, jakou důležitou roli hraje v našem životě pyžamo. Je naším věrným kamarádem při nemoci, v chladných večerech, vytváří tu správnou atmosféru při víkendovém povalování nebo vzbuzuje vášnivé touhy naší polovičky. Záleží však pouze na výběru. Tak které to bude?

Pro vyznavačky pohodlí

Pokud jste neustále zimomřivá a saténové košilky nejsou nic pro vás, vsaďte na pyžamové hřejivé komplety. Mají velkou výhodu, zastávají totiž funkci 2v1. Komplet legín a trička s dlouhým rukávem či teplé jednoduché mikiny vypadá jako domácí úbor, a to velmi slušivý! A jestli jste právě nyní „uvězněna“ na home office, je pro vás tohle kombo sázkou na jistotu! Nemusíte však vybírat jen legíny, pokud se vám příčí upnutý střih, ale můžete si libovolně kombinovat vrchní díl s dolním.

Podívejte se do naší fotogalerie a inspirujte se!

V pánském stylu. Má to ale jeden háček – nebo výhodu?

Jednomu by se mohlo zdát, že tento střih odráží věrný obraz flanelového dědečkova pyžama. Ale od doby, co si vyšla do newyorských ulic Sarah Jessica Parker v hedvábném pyžamu, ve kterém natáčela reklamní spot pro svou oblíbenou značku Intimissimi, se toto pánské pyžamo zapsalo mezi módní must-have. Těžký materiál se vyměnil za jemný a stal se součástí nejen prádelníku, nýbrž i právoplatného šatníku. Ano, přesně tak, některé influencerky volí tento set pro společenské události a obouvají k němu lodičky. Pokud je to na vás příliš, zůstaňte v něm raději v pohodlí domova.

Sexy dračice i smyslná femme fatale

Krajka v nás vyvolává pocit krásy, elegance a sex-appealu. A muži ji ocení dvojnásob. Pokud chcete udělat radost nejen sobě, ale i své polovičce, zvolte satén růžových, červených nebo černých odstínů. Ne nadarmo byla košilka, dříve přezdívaná negližé, považována za druh společenského oblečení, ve kterém dámy přijímaly své hosty. Tak přivítejte svého partnera ženským půvabem.

Autor: Žaneta Podlahová