Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tímhle trendem se vám Victoria Beckham rozhodně zavděčí!

11. listopadu 2020 | 06:00

Chcete si udržet důstojnost svého zevnějšku i v době lockdownu, reprezentovat na virtuálních pracovních schůzkách naleštěným vzhledem, který vás nebude obtěžovat svým nepohodlím? Který navíc zahřeje i pohladí na duši? S řešením nepřichází nikdo jiný než současná módní ikona. Victoria Beckham.

Mnohé z nás se ze všech sil snaží, aby si současné "uzamčení" každý den zpříjemnily. Potěší nás úklid domácnosti, na který během pracovního shonu nezbyl čas, začaly jsme zase pravidelně snídat, vychutnáváme si domácí jídlo, večery trávíme u odkládaných zaprášených knih nebo se choulíme do pohodlného oblečení, které nás láskyplně halí a hřeje. Přináší nám pocit klidu a bezpečí, který nyní tolik potřebujeme.

Takové oblečení však nemusí nutně dělat ostudu, můžete v něm s klidnou duší vystoupit na on-line konferenci i před svým šéfem a zástupem kolegů. A ještě jednu výhodu tato móda má. Nebudete v ní, jak se lidově říká, klepat venku kosu. Když vyrazíte na nákup nebo nutné městské pochůzky, spolehlivě vás zahřeje.

A o čem je vlastně řeč? O pletenině na druhou, nebo klidně na třetí! Victoria Beckham se před několika dny na svém instagramovém profilu předvedla v pleteném setu ze své kolekce. Nebude pro nikoho překvapením, že je opět oversized střihu, jelikož tak módní návrhářka leckdy maskuje své útlé, křehké tělo. I přes fakt nadměrného střihu Victorii perfektně sedne, a to vzhledem k vertikálním barevným pruhům na roláku směřujícím od ramen ke středu těla, u sukně je to pak přesně naopak. Optický klam i vzhledem k áčkovému střihu sukně vytváří ženskou siluetu přesýpacích hodin.

A jaké jiné pletené outfity vytvořit?

#1 Pouzdrová sukně se svetrem. Pokud si spíše libujete v upnutých střizích, zvolte pouzdrovou úpletovou sukni spolu se svetrem či rolákem zastrkaným dovnitř dolního dílu. Look doplňte minimalistickými kotníkovými botami vojenského stylu nebo kozačkami ke kolenům. Můžete však zvolit i lehce volnou sukni maxi délky.

#2 Šaty s plédem. Neotřelý look vytvoříte i s oblíbenými pletenými šaty v kombinaci s plédem s třásňovým zakončením. Pokud však tento kousek není nezbytností vašeho šatníku, můžete zvolit svetr s výstřihem do V nebo dlouhý kardigan.

#3 Top se svetrem i teplákovými kalhotami. Jestli dáváte v zimním období přednost džínům a kalhotám před ryze dámskými kousky, můžete zvolit pletený top pod svetr či kardigan. Outfit doplňte pohodlnými nohavicemi. Naším typem jsou ty úpletové v palazzo střihu (volný střih kalhot s vyšším pasem).

Vybrala byste si? Podívejte se do naší fotogalerie a třeba zrovna v aktuálních kolekcích naleznete svůj oblíbený look pro další měsíce!

Hledáte další módní inspiraci? Podívejte se na podzimní a zimní outfity v tomto videu:

Video se připravuje ...
Jak nosit šaty na podzim: 3 outfity, které budou slušet každé z vás! • VIDEO: Petr Němeček

Autor: Žaneta Podlahová