Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jednoduché trendy, kterých se letos nemůžeme nabažit: Co vám nesmí chybět?

28. července 2019 | 06:00

Chcete držet krok s módou? Máme pro vás skvělou zprávu! Letos si klidně vystačíte jen se základními kousky. Ve hře je totiž jednoduchost. Bavlněné šaty, lněné sako a další kousky, které má většina z nás doma. Co by vám tedy nemělo chybět v šatníku?

V obchodech se určitě dají najít mnohem víc vzrušující kousky, než jsou obyčejné bílé šaty. Ale přiznejme si, že nakonec stejně víc unosíme tuhle klasiku než třeba šaty s leopardím vzorem. Základní kousky se z módy nikdy nevytratí, a letos jsou navíc považovány za vrchol sofistikovanosti. 

Důležité je koukat na materiály. Proto je jednou z nezbytností sako, ale lněné sako, samozřejmě v neutrálních barvách. Dále byste měla mít bavlněné šaty, nejlépe v bílé barvě a v délce do půli lýtek. Ze stejného materiálu si pořiďte i overal, který můžete nosit celý rok, díky příjemné bavlně v létě a dlouhé nohavice k vám zas nepustí zimu.

Stálicí jsou i džíny, momentálně jsou v kurzu ty bílé, jsou velmi elegantní a minimalistické, a tudíž se k nim hodí téměř vše. Náš tip? Párujte je s teplými barvami.

Nejžádanějším kouskem tohoto léta je žerzejový top, jehož ramínka se spojují u krku, tudíž máte naprosto holá ramena. Tyto topy často bývají i háčkované. Nebojte se jich! Završením všeho je kabelka – letos tak oblíbený proutěný košík, který se vám bude v létě hodit ke všemu.

Tipy na nákupy základních kousků si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová