Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nebaví vás šaty? Pořiďte si overal!

10. června 2019 | 06:00

Ne všechny ženy si na něj troufají, ale když najdete ten pravý, už ho nebudete chtít sundat. Podle čeho vybírat a kam jít za těmi nejhezčími kousky? Zaručujeme vám, že overal si zamilujete!

Jeho výběrem možná strávíte trochu více času, ale rozhodně se to vyplatí. Je pohodlný a nemusíte se tolik zabývat jeho kombinováním. Někdo může namítnout, že to samé má i s šaty, v tomto případě si ale ve větrném počasí nemusíte hlídat sukni, a když si pořídíte overal s delšími nohavicemi, můžete ho nosit už na jaře, a to bez punčoch! Jediný záporný bod může nastat, když chcete na záchod a musíte se celá vysvléknout. 

Při výběru zapomeňte na svou velikost, kterou běžně nosíte. Často totiž ženy doplatí na to, že se na ni spoléhají, a nakonec jim overal nepadne tak, jak by měl. Overal musí perfektně sedět. Neměl by vás nikde táhnout (problém je zejména v oblasti ramen a u rozkroku či přes zadek). Ženy se silnějšími stehny by určitě měly sáhnout po širších nohavicích. A kam letos pro nový overal zajít? Ty nejkrásnější kousky si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová