Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Co se bude nosit na podzim? Přehled největších trendů, které budou v obchodech

24. června 2019 | 06:00

Momentálně máme hlavu plnou léta, ale i tak se jistě rády podíváme, jaké módní trendy přinese nová sezona. Díky módním přehlídkám, které proběhly už na začátku roku, není tak těžké udělat si představu, co se bude nosit. Připravte se na podzim!

Nemusíte hned všechno, co se nosilo minulý rok, uklízet na dno skříně, nebo dokonce vyhazovat. Některé trendy se na prvních příčkách módního žebříčku ještě chvíli udrží. Mezi ně patří zejména manšestr, všemožné vzory, které se budou nosit od hlavy až k patě, a pak barvy.

Momentálně se nosí kraťasy v kombinaci se stejně barevným sakem, monochromatické outfity se budou nosit i na podzim. Mezi hlavní barvy sezony se dostaly opět hořčičně žlutá a nově také světle zelená, která připomíná mořskou pěnu. Nejen na podzim, ale i v zimě se bude nosit bílá, opět může tvořit celý outfit.

Vedle toho si na své přijdou i ženy, které barvy opravdu milují. Možná se vyhnou bílé, ale rozhodně půjdou do nevšední kombinace barev. Klidně tedy spárujte zelenou a modrou se žlutou nebo fialkovou se zelenou. Dovoleno bude vše, ale přesto se snažte, aby hloubky a sytost barev byly podobné. Pak bude outfit vypadat celistvě, inspirovat se můžete přehlídkami.

Nevšední barevné kombinace z přehlídek Prabal Gurung a Sies Marjan
Autor: profimedia.cz

Poslední tři trendy jsou pro opravdové odvážlivce. No jen řekněte, která z nás si troufne na velké balonové rukávy (na halenkách i na šatech), na volánkové límce u krku, u nichž se návrháři inspirovali ve středověku, nebo na kožený overal?

Balonové rukávy, límec a kožený overal
Autor: profimedia.cz

Prohlédněte si naši fotogalerii z módních přehlídek a přesvědčte se, že podzimní móda bude tento rok opravdu zábavná:

Autor: Markéta Luštincová