Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Největší trendy tohoto roku? Vzor zebry i boho styl

1. dubna 2019 | 06:00

Každý rok přináší nové trendy, tento rok je opravdu pikantní. Velkou roli hrají zejména vzory, barevnost a návrat do 70., ale i 90. let. Které trendy se letos znovu ujaly a kde je koupíte?

Jeden z největších trendů bude monochromatický look, neboli oblečení v jedné barvě. K sukni oblečte halenku ve stejné barvě nebo se navlékněte do barevného kostýmku (v předchozích letech se spíše nosilo sako a kalhoty zvlášť jako kontrast k jinému kousku).

Módní nadšenci už jistě zaznamenali velký boom z dob květinových dětí. Příchod tohoto trendu předpověděly už v loňském roce zvonové kalhoty. Teď se budou nosit bohémské šaty a halenky, třásně a samozřejmě nesmí chybět batika.

S přílivem nových kousků do obchodů jsme si také nemohly nevšimnout šátkového potisku na každých druhých šatech a na blůzách. Jiné to není ani se zvířecím vzorem, který z podzimního leoparda přesedlal na zebru a hada. Oba tyto potisky se také skvěle hodí k safari stylu, k béžovým a khaki odstínům, které si zamilujete.

Šátkový vzor, zebří potisk a safari styl.
Autor: profimedia.cz

Myslely jsme, že už se nikdy nevrátí hranaté špičky u bot. Léta se nosily špičaté, a tak je čas na jejich obměnu. Hranatý tvar obuvi byl přítomen na mnoha módních přehlídkách a nevyhne se ani nám.

Ne všechny trendy samozřejmě musíme nosit a my v redakci říkáme, že tenhle trend si možná prohlédneme v obchodě, ale rozhodně si ho nekoupíme. Ty ostatní ale stojí za hřích. A co vy? Jaké kousky si letos obléknete? Největší trendy roku 2019 i tipy na jejich nákup si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová