Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

5 tipů, kterými můžete změnit svůj styl k lepšímu. Teď hned!

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    20. ledna 2019 | 06:00

    Když chcete pozvednout svůj styl a nemáte čas ani peníze na to, měnit celý šatník nebo dělat jeho revizi, jsou tu i jednodušší způsoby. Existují chytré triky, na které se můžete spolehnout. A my vám je teď prozradíme.

    Těchto pět triků vám zaručeně pomůže ve chvíli, kdy se zrovna budete trápit tím, že nemáte co na sebe. Díky malým změnám se tak budete cítit opět stylově.

  • Ty pravé doplňky

    Je to jednoduché: vždy jde o to, jak se v tom, co nosíte, cítíte. A je tomu tak i u doplňků. Ať už upřednostňujete minimalistický nebo bohémský styl, tahle rada vám určitě přijde vhod. Momentálně se nebudeme zabývat šperky, ale doplňky, jako jsou kabelky, boty, pásky nebo šátky. Dopřejte svým outfitům trochu barevnosti právě pomocí těchto doplňků. Uvidíte, že neutrální outfit dotáhnou k dokonalosti. Stačí však pouze jeden barevný kus. Stylový outfit by neměl být překombinovaný.

    5454504:gallery:true:true

  • Kousky, ve kterých je vám dobře

    Vezměme si jedny šaty – jsou krásné, ale každá žena by se v nich cítila úplně jinak. Dejte proto na své pocity. Všechny kousky, o kterých víte, že si v nich připadáte svá, a v nichž máte pocit většího sebevědomí, dejte na jednu stranu šatníku a noste je, když zrovna nebudete vědět, co si obléknout. 

    5454505:gallery:true:true

  • Experimenty s vrstvením

    Vrstvení může být zapeklitou záležitostí, zkombinovat více vrstev tak, aby ladily a vy jste nevypadala jako pytel brambor, může být oříšek. Jděte na to zlehka, skvěle se vrství na přiléhavý rolák a kouzla se dají dělat i se šálami. Dávejte si ale pozor na kombinaci materiálů, ne všechny mohou pohromadě vypadat dobře.

    5454507:gallery:true:true

  • Jeden kvalitní kousek

    Každá v šatníku máme oblečení za pár korun a pak to, na které jsme si pár měsíců musely šetřit. Kvalitnější kousky by nám určitě neměly chybět. Investujte tedy zejména do zimního kabátu, do kabelky a do slunečních brýlí. Zaručí vám luxusní vzhled a stačí je pak zkombinovat s levnějším oblečením.

    5454527:gallery:true:true

  • Když už to jinak nejde

    Jste na pochybách, jak zkombinovat nové kalhoty nebo svetr? Co se takhle obléknout do jedné barvy? Monochromatický outfit je trendy, ubere vám kila, a dokonce vám opticky prodlouží postavu. Tak směle do toho! Zvolte barvu, ve které se cítíte dobře, a oblékněte ji od hlavy až k patě.

    5454506:gallery:true:true

Autor: Markéta Luštincová
Klíčová slova:  trendy, móda, styl, oblečení, tipy a triky
Diskuse ke článku
.