Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pozor na nákupy v e-shopech! Toto oblečení nikdy bez zkoušení nekupujte

  • Nakupovat online se vždy nevyplatí.
    4. února 2019 | 06:00

    On-line nákupy nikdy nebyly pohodlnější. Některé obchody vám balíček zašlou ještě v daný den, jiné nabízejí velké slevy. Není tedy divu, že dnes mnoho lidí tyto nákupy upřednostňuje. Někdy se ale zkrátka vyplatí zajít do obchodu. 

    Osahat si materiál a vyzkoušet si daný kousek se někdy rozhodně vyplatí. Nebudete se tak muset zabývat tím, že potřebujete polovinu oblečení vrátit, což se při on-line nákupech může snadno stát. Které kousky byste měla kupovat pouze v kamenných obchodech?

  • Spodní prádlo

    Do kamenného obchodu jděte při nákupu spodního prádla, zejména podprsenky. Pokud dobře znáte určitou značku a modely, které vám padnou, možná si zvládnete na internetu vybrat kalhotky, ale podprsenka vám musí sedět opravdu perfektně. Přes internet těžko zjistíte, jestli vás náhodou někde nebude tlačit nebo vám nebude někde odstávat. Spodní prádlo navíc máte přímo na těle, měl by vám tedy být příjemný i materiál.

    móda
    Autor: istockphoto.com

  • Boty

    Koupit si boty na internetu je sázka do loterie. Asi nejhorší je takto koupit lodičky, které musí na noze přesně sedět, aby se vám nevyzouvaly nebo aby vás nedřely. Celkově však vybírat boty on-line není příliš dobrý nápad. Pokud vám přijde, že na internetu se objevují lepší ceny, je tu jedno řešení. Jděte do obchodu a vyzkoušejte si co nejvíce bot. Tvar, který vám padne nejlépe, hledejte i na internetu.

    móda
    Autor: istockphoto.com

  • Bílé tričko

    Na internetu najdete spoustu bílých triček, ale to neznamená, že je jednoduché najít to správné. Bílé tričko je základ šatníku, mělo by být kvalitní, je tedy důležité osahat si materiál. A mělo by vám perfektně sedět, je třeba vyzkoušet mnoho odlišných modelů. Teprve až když najdete to, které je pro vás jako dělané, můžete si ho koupit v e-shopu. Stále ale sledujte materiálové složení.

    móda
    Autor: istockphoto.com

  • Džíny

    Znáte to: najít správné džíny může zabrat i měsíce zkoušení. Už jen to naznačuje, že objednávka bez vyzkoušení není dobrý nápad. Takové nákupy vás budou stát jen spoustu peněz. V tomto případě nehleďte na velké slevy, ušetřete si na jedny pořádné džíny a udělejte si nějaký čas na nákupy v kamenných obchodech. Vyplatí se vám to!

    móda
    Autor: istockphoto.com

  • To, co právě frčí

    Nával slev a různých akcí vás donutí koupit kousky, které v důsledku ani nechcete. Následně zaplatíte za poštovné, přestože minimálně polovinu svého nákupu chcete vrátit do obchodu. Sezonní výstřelky jednoznačně doporučujeme zkoušet, protože nikdy nevíte, jak se v takovém kousku budete cítit a jak vám bude sedět. Pokud pak zjistíte, že nemůžete být třeba bez vzorovaného kimona, klidně si ho objednejte.

    móda
    Autor: istockphoto.com

Autor: Markéta Luštincová
Klíčová slova:  trendy, móda, styl, nákupy, online, produkty
Diskuse ke článku
.