Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vlněný kabát si kupte právě teď! Ve slevách jsou už od 749 korun

25. ledna 2019 | 06:00

Vlněný kabát je kvalitním kouskem, který patří mezi základy každého šatníku. Nosit ho můžete do práce, do města i do společnosti. Díky slevám můžete mít nyní kvalitní kousek za pár korun. Kde se poohlížet po novém kabátu?

Nekvalitní kabát se dá poznat už na první pohled v obchodě. Materiál prozrazuje, že bude velmi rychle žmolkovat a nový kabát bude během měsíce vypadat jako starý a obnošený. A to přece nechceme! Někdy se stane, že se žmolky objeví už v obchodě, od takového kabátu rychle ruce pryč.

Mnoho obchodů do svých kolekcí vlněné kabáty nezahrnuje, což je škoda, protože my si nechceme kupovat kabát, který nevydrží hezký ani jednu sezonu. Aby kabát nežmolkoval, měl by obsahovat nejméně 30 procent vlny. Avšak čím více, tím lépe. Velmi slušný poměr kvality a ceny najdete v obchodech Reserved, Mohito nebo Promod.

Reserved, 70 % vlny; původní cena, 1799 Kč, po slevě, 999 Kč
Autor: archiv firem

Největší výběr najdete v řetězci Mango. Seženete zde kabát, který má až 80 procent vlny, na výběr mají nejen šedé kousky, ale i spoustu barev. Nyní je koupíte za ceny od 1999 korun.

Pokud můžete utratit víc, vyplatí se poohlédnout se po kabátu, který má v sobě přidaný ještě kašmír. Takový najdete v Pietro Filipi nebo u Karen Millen. Počítat musíte s částkou nad 4000, a to ve slevách. Proto vyrazte na nákupy teď a pořiďte si kvalitní kabát za mnohem menší cenu. Vyberte si nový kousek v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová