Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Povánoční slevy jsou tu! Co se vyplatí koupit a čemu je lepší se vyhnout?

5. ledna 2020 | 06:00

Každá žena, která ráda nakupuje, se každoročně těší na velké slevy v obchodech. Kvůli tomu ale často nakoupí spoustu věcí zbytečně. Co se letos vyplatí koupit a co v obchodě raději nechat?

Ve slevách sáhněte zejména po kvalitních kouscích. Nekupujte zmuchlanou umělohmotnou halenku jen kvůli tomu, že je za 50 korun. Stejně ji nebudete nosit. Slevy nás lákají kupovat právě tyto nekvalitní věci, které již nevyužijeme a které nám zbytečně plní skříň.

Raději sáhněte po vlněném kabátu, kašmírovém svetru, pěkném saku do práce, kožené kabelce či bundě nebo po džínách, které patří mezi základy šatníku. Co třeba koupit kašmírový svetr v obchodě Marks and Spencer, jehož cena spadla z 3099 korun na 1799 korun? My doporučujeme i nákup spodního prádla.

Rozhodně se vyplatí rozhlížet se i po oblečení, které využijete na jaře nebo v létě. Ano, i takové kousky se mohou objevit v zimních slevách. Vy pak nemusíte utrácet v aktuálních kolekcích, a přesto budete mít úplně nové oblečení na další sezonu.

Takovými kousky jsou zejména šaty a jarní kabátky. Trenčkot v obchodě Mohito stál původně 1799 korun, nyní ho zakoupíte za 699 korun. V Reserved zase najdete letní šaty za pouhých 299 Kč.

Vybraly jsme pro vás to nejlepší z letošních slev. Prohlédněte si vše v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová